Charterreiser til Montenegro

Charterreiser til Montenegro

Billige reiser til Montenegro

Billige reiser til Montenegro

Bedøm reisemålet (72 bedømmelser)
4.5

Charterreiser til fargerike Montenegro

[excerpt]

En broket historisk fortid preget av kulturer fra hele verden gjør samtidig Montenegro til et de mest mangfoldige og varierte landene i hele Europa. Til tross for Montenegros beskjedne størrelse er landets natur i en særklasse. I tillegg til fantastiske strender kan du nyte fjell, skog, daler og klipper, pluss alt naturen byr på av muligheter for en aktiv ferie.

Charterreiser til Montenegro gir oss en enestående mulighet for å oppleve et helt spesielt land.

Byene i Montenegro

Landets kystbyer er i en klasse for seg. Mange av dem har tårnhøye bymurer som strekker seg langs den kritthvite kysten hvor det lyseblå vannet slår dovent inn over strendene.

Byen Kotor i Kotor-bukta har takket være sin vakre beliggenhet og enestående historiske arv kommet med på UNESCOs verdensarvliste.

I byen Budva finner du en riviera som kan konkurrere med de vakreste delene av den franske. Det er også til Budva at størstedelen av montenegrinerne selv drar på ferie, blant annet på grunn av byens fabelaktige og trygge natteliv, de fantastiske strendene og de gode restaurantene.

I innlandet er naturen svært vakker og byr på gode, sikre vandre- og sykkelruter, historiske severdigheter som borger, klostre og moskeer, samt små, koselige fjellandsbyer. Uansett hvor du bor i Montenegro er du aldri mer en kort kjøretur fra naturens ro.

Prisnivået er generelt svært lavt i hele landet, og kombinert med billige charterreiser gir det mulighet for en enestående, luksuriøs og uforglemmelig ferie.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Sverige og Danmark:
Charterresor till Montenegro | Charterrejser til Montenegro

Fra hvilke flyplasser kan jeg reise til Montenegro?

Du kan reise til Montenegro fra følgende flyplasser: Bergen Flesland, Kristiansand (Kjevik) og Oslo Gardermoen

Charterselskaper med charterreiser til Montenegro

  • Billige charterreiser med Ving

Finn reisen til Montenegro her

Finn inspirasjon til Montenegro her