Restplasser til Montenegro

Restplasser til Montenegro

Bedøm reisemålet (73 bedømmelser)
4.5

Restplasser til Montenegro

Besøk et land som vil overraske deg på alle mulige måter! Montenegro kan by på fine badestrender, Europas sørligste fjord, en genial gastronomisk kultur, monumenter, gamle klostre og et uovertruffent klima. Den montenegrinske naturen er vakker og variert, med fjell, kløfter, strender og daler som ideelle rammer for en aktiv og herlig ferie.

Montenegro ligger under Sydens subtropiske himmelstrøk og har en av de beste kyststrekningene ut mot Adriaterhavet. I tillegg til landets interessante historiske og kulturelle arv, den enestående naturen, det lave prisnivået og den vennlige befolkningen, ligger noen av Adriaterhavskystens beste strender i Montenegro.

Montenegros kultur og historie

Montenegro har en broket fortid hvor mange forskjellige kulturer har vært med på å forme landet. Dette har resultert i et av Europas mest interessante land, hvor den romerske, ortodokse, katolske, østlige og vestlige kulturarv preger bybildet. I innlandet i Montenegro ligger det dessuten en hel del klostre, moskeer, borger og templer.

Mer sjeldent er det å kunne skilte med at en hel by har kommet med på UNESCOs verdensarvliste. Kotor heter byen, som absolutt er verdt et besøk.

Nåtidens Montenegro

En stor stigning i landets velstand har bidratt til stor optimisme og glede som kommer til uttrykk i byene i Montenegro. Likevel har prisnivået forblitt uendret, noe som kombinert med restplasser til Montenegro gjør det mulig for alle typer reisende å få seg en luksusferie til en billig penge.

Det moderne Montenegro har mye å by på. Langs Adriaterhavet er landet kjent for sitt fremragende kjøkken, hvor fersk fisk har førsteplassen. Byene langs kysten skiller seg litt fra hverandre, for noen favoriserer barnefamiliene, andre egner seg til romantikk og noen få passer til lange fester i varme netter.

En restplass til Montenegro kan bli til en perfekt ferie for deg.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Montenegro | Sista Minuten till Montenegro

Avreiselufthavner til Montenegro

Reiseselskaper med restplasser til Montenegro

  • Billige restplasser med Ving

Finn reisen til Montenegro her

Finn inspirasjon til Montenegro her