Taj Mahal ved Yamuna-elven i kveldssolen, reflektert i vannet.

Reiser til India

Sammenlign priser på billige charterreiser til India her. ✅ Alle reiser til India på ett sted. ✅ Gratis prisovervåking. ✅ Reis billigst.

Billige reiser til India

Fra Oslo

Billige reiser til India

Quality Inn Ocean Palms
Quality Inn Ocean Palms Dobbeltrom - Superior
Goa 17. aug fra Oslo 7 netter
11 695,- Velg
Bedøm reisemålet (59 bedømmelser)
4.5

Opplev India

I det interessante Asia finner man verdens mest fargerike land: India. India er en gigant med verdens nest største befolkning og en av verdens mest imponerende kystlinjer og landegrenser. India har flere hundre kilometer med kystlinje, og ved grensen mot fastlandet ligger noen av verdens høyeste fjell i Himalaya.

Landet er i rivende utvikling, både økonomisk og kulturelt, og denne optimisme og glede kan merkes overalt i India. Landet huser flere hundre navn på UNESCOs liste over verdensarven, hvorav Taj Mahal er den mest kjente.

I tillegg finnes i India en fargerik metropol, Delhi, samt den verdenskjente delstaten, ferieparadiset Goa, som mange besøker på en charterreise. Goa tiltrekker seg hvert år over 2 millioner reisende, og denne mangfoldige og romslige perlen er definitivt verdt å bruke noe tid på.

Søk etter reiser til India, hvor farger, sol, strender, palmer, optimisme og glede venter.

Indias Goa

Goa ligger med en kystlinje ut mot det varme Arabiske hav. Alle typer reisende drar trygt mot Goa, da dette fantastiske området har noe for enhver smak. Unge kan feste langt ut på natten på de mange strandbarene, mens forelskede par har muligheten til å finne en avsidesliggende romantikk i de mange lokale kystbyene. Som barnefamilie er Goa ideell, på grunn av de mange resortene. Goa har et svært lavt prisnivå – likt som det meste av India – hvilket gir et hav av muligheter for alle typer reisende.

Indias kultur, natur og historie

Overalt langs den uendelige kystlinjen finner man byer i alle størrelser, der svaie palmer skygger over de knitrende hvite sandstrendene. Indias mange fjell gir god anledning til fotturer eller sykkelturer. I tillegg har India et vilt dyreliv samt en blomstrende flora som kan oppleves i en av de mange nasjonalparkene.

Taj Mahal og Delhi er to klassiske eksempler på Indias fargerike kultur og liv.

Ofte stilte spørsmål om reiser til India

Fra hvilke flyplasser kan jeg reise til India?

Du kan reise til India fra følgende flyplasser: Molde, Oslo Gardermoen, Stavanger Sola og Trondheim Værnes

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Indien | Charterresor till Indien

Billige reiser til India

Charterselskaper med charterreiser til India

  • Billige charterreiser med Ving