Taj Mahal, et symbol på kjærlighet og indisk arkitektur, i morgengryet med refleksjon i elven Yamuna.

Restplasser til India

Billige reiser til India

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Trondheim Værnes

Country Inn & Suites by Radisson, Goa Candolim
Country Inn & Suites by Radisson, Goa Candolim Dobbeltrom - Superior - Hage
Goa 26. jun fra Oslo 8 netter
14 545,- Velg
Novotel Goa Dona Sylvia
Novotel Goa Dona Sylvia Villa – executive, 2 enkeltsenger
Goa 26. jun fra Trondheim Værnes 8 netter
16 345,- Velg

Ofte stilte spørsmål om reiser til India

Hva koster restplasser til India?

Prisene for restplasser til India varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 14 545,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til India?

Restplasser til India tilbys av Ving.

Er restplasser til India populære?

Ja, restplasser til India er populære. Brukerne våre gir destinasjonen India 4,7 / 5 stjerner.

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til India?

Du kan reise til India fra følgende flyplasser: Oslo og Trondheim Værnes

Bedøm reisemålet (52 bedømmelser)
4.7

Finn en billig restplass til India

Er du interessert i å finne en spennende og økonomisk overkommelig reise til India, da er du kommet til riktig sted. Her i vår søkemotor, kan du på et øyeblikk søke etter restplassreiser til India. Vi har samlet tilbud fra de danske reisebyråene, slik at du kun behøver å søke her på vår side, for å få en oversikt over markedet.
I de fleste byene i India er det et mylder av mennesker, dyr, fabrikker og diverse kjøretøy i all verdens former. Man vil kjenne duften av krydderier blandet med lukten fra de mange bilene, mopedene og kloakken. Andre steder er det ren idyll. For eksempel i sør, hvor husbåtene rolig gynger blant bananpalmer og ananasmarker.

India er et land med mange kontraster. Og det er nettopp det som gjør landet så interessant og opplevelsesrikt. Her kan man snakke om ekte idyll og vilt kaos. Og India er også et land med ekstrem rikdom, men også ekstrem fattigdom.

India er det landet, hvor hinduer tydeligst lever etter deres religion. Her finnes mange ritualer og begivenheter, hvor det primære hovedfokuset er hinduismen. Det er blant annet Khumb Mela som er en stor hinduistisk festival som blir avholdt hvert 3. år. Nettopp på det tidspunktet, hvor elvene Ganges, Yamuna og Saraswati flyter sammen. Og en hinduistisk festival i India er ikke en ”liten” festival, slik som her hjemme, hvor 100.000 deltakere er et flott antall. Nei, i India varer en festival som denne i en hel måned og tiltrekker seg mer enn 2.000.000 pilgrimmer. Men det er ingen ting sammenlignet med Den Store Khumb Mela, hvor 24.000.000 møtes hvert 12. år.

En av de mest velbesøkte severdighetene i India er Taj Mahal som ligger 200 km syd for New Delhi. Taj Mahal er et kjempepalass som ble oppført i årene 1632 til 1647. Palasset anses for å være en av verdens vakreste bygninger, så når man har valgt en av de fristende restplassene til India, kan det varmt anbefales å besøke denne prektige bygningen.

Uansett hvordan man vender og snur på det, er India et land som kan gi reiseopplevelser utenom det vanlige. Mange blir sjokkert over de mange inntrykkene, og andre blir mer og mer interesserte og vil bare vite enda mer om dette kontrastfylte og fargerike landet.

Er du klar for en stor opplevelse? Søk da etter restplasser til India i vår søkemotor. Vi har gjort det enkelt for deg å se hvilke reiser som er på markedet innenfor akkurat de kriteriene som du angir. Når man kommer hjem fra en reise i India, er det ofte vanskelig å riste av seg alle inntrykkene. Man opplever så mye og som det nesten er umulig å se andre steder i verden. Det kan nesten sammenlignes med et eventyr.

Generelt om restplasser til India, kan man si, at det er prisen som lokker, i forhold til en vanlig reise til landet. Hvem vil ikke ha det hele for det halve? Men en annen fordel er, at man har stor frihet, når man velger en restplass. Det kan jo være veldig fint å fremskynde reisen en ukes tid, om den norske sommeren skulle vise seg fra sin beste side.

Travelmarket.no ønsker deg en god reise til dette fargerike landet.

Finn en billig restplass til India

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Indien | Sista Minuten till Indien

Restplasser til India

Avreiselufthavner til India

Reiseselskaper med restplasser til India

  • Billige restplasser med Ving