Charterreiser til Tunisia

Charterreiser til Tunisia

I Nord-Afrika ligger det turistvennlige Tunisia. Med et behagelig klima, flotte sandstrender og et yrende folkeliv er landet et populært reisemål.
Bedøm reisemålet (96 bedømmelser)
4.4

Prøv en charterreise til Tunisia

I Nord-Afrika ligger det turistvennlige Tunisia. Med et behagelig klima, flotte sandstrender og et yrende folkeliv er landet et populært reisemål.

Sol og sommer i Tunisia

Er du på jakt etter flotte strender er det flere gode destinasjoner for det i Tunisia. Den rolige kystbyen Tabarka er lokalt kjent som musikkbyen som følge av flere årlige festivaler. Her finnes gode muligheter for å snorkle og dykking. Byen er et godt utgangspunkt for å oppdage andre nærliggende perler langs kysten.

Djerba er en øy rett utenfor Tunisia som anbefales til en tilreisende. Her finnes en blanding av flotte strender og fantastisk arkitektur i et varmt klima. I øyens største by, Houmt Souk, er det flere antikkbutikker og hyggelige kafeer som anbefales på det varmeste.

Attraksjoner i Tunisia

Hovedstaden i landet, Tunis, er en vakker by som blandet det moderne med det eldre. Her finnes mange interessante attraksjoner for den historie- og kunstinteresserte. En av de fineste moskeene i byen er Sidi Mahres ble bygget i 1692 og er beskrevet som en av byens flotteste Ottomanske bygninger i landet. Arkitekturen fra kolonitiden er interessant og katedralen St. Vincent de Paul fra 1883 og er et godt eksempel på en bygning som er preget av flere ulike stiler.

Nord i byen ligger det antikke puniske og romerske plasser den tilreisende enkelt kan ta seg til via tog. Det kartagiske museet utstiller arkeologiske fund som er gjort i området og anbefales på det sterkeste. Å besøke en av landets mange markeder en flott opplevelse. Souq el-Attarine er et av hovedmarkedene i Tunis som sammen med Parfymemarkedet har en lang og rik historie.

Nå har du muligheten til å oppleve alt det Tunisia har å by på. Ta en historisk storbyferie og nyt dager på fantastiske sandstrender.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Tunesien | Charterresor till Tunisien

Finn reisen til Tunisia her

Finn inspirasjon til Tunisia her