Charterreiser til Tunisia

Avreisedag
Fleksibel
+1 uke
Varighet
Alle
Flyplasser
Alle
Land
Alle land
Spesifikasjoner
Spes.+uspes. hotell
Til
Alle områder
Søk

Prøv en charterreise til Tunisia

Bedøm reisemålet
4,4
(46 bedømmelser)
I Nord-Afrika ligger det turistvennlige Tunisia. Med et behagelig klima, flotte sandstrender og et yrende folkeliv er landet et populært reisemål.

Sol og sommer i Tunisia

Er du på jakt etter flotte strender er det flere gode destinasjoner for det i Tunisia. Den rolige kystbyen Tabarka er lokalt kjent som musikkbyen som følge av flere årlige festivaler. Her finnes gode muligheter for å snorkle og dykking. Byen er et godt utgangspunkt for å oppdage andre nærliggende perler langs kysten.

Djerba er en øy rett utenfor Tunisia som anbefales til en tilreisende. Her finnes en blanding av flotte strender og fantastisk arkitektur i et varmt klima. I øyens største by, Houmt Souk, er det flere antikkbutikker og hyggelige kafeer som anbefales på det varmeste.

Attraksjoner i Tunisia

Hovedstaden i landet, Tunis, er en vakker by som blandet det moderne med det eldre. Her finnes mange interessante attraksjoner for den historie- og kunstinteresserte. En av de fineste moskeene i byen er Sidi Mahres ble bygget i 1692 og er beskrevet som en av byens flotteste Ottomanske bygninger i landet. Arkitekturen fra kolonitiden er interessant og katedralen St. Vincent de Paul fra 1883 og er et godt eksempel på en bygning som er preget av flere ulike stiler.

Nord i byen ligger det antikke puniske og romerske plasser den tilreisende enkelt kan ta seg til via tog. Det kartagiske museet utstiller arkeologiske fund som er gjort i området og anbefales på det sterkeste. Å besøke en av landets mange markeder en flott opplevelse. Souq el-Attarine er et av hovedmarkedene i Tunis som sammen med Parfymemarkedet har en lang og rik historie.

Nå har du muligheten til å oppleve alt det Tunisia har å by på. Ta en historisk storbyferie og nyt dager på fantastiske sandstrender.

Charterreiser til Tunisia med utvalgte charterselskaper

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK