Severdigheter Den Dominikanske republikk

» Den Dominikanske republikk
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 7 998,- Fra 12 635,- Fra 20 525,-
Prisene er pr. person

Severdigheter Den Dominikanske republikk

De gamle universitetsbygningene Convento de los Domenicos (Den Dominikanske republikk)
I 1538 ble Amerikas første universitet åpnet i disse bygningene som fortsatt kalles Universidad Autónoma de Santo Domingo. Universitet er i praksis flyttet til nye bygninger.
Den jødiske kolonien Sosúa (Den Dominikanske republikk)
Denne badebyen ligger litt under 30 kilometer fra Puerto Plata. Her finner man en nesten europeisk atmosfære. Dette skyldes den jødiske kolonien man laget her i 1941, da jøder på flukt fra tyskerne slo seg ned i dette tropeparadiset. Det er fortsatt en aktiv synagoge her, og et jødisk museum som forteller historien om de 700 flyktningene.
Este nasjonalpark (Den Dominikanske republikk)
På halvøya sør for San Rafael de Yuma ligger en nasjonalpark som kan besøkes av turister. Dyrebestanden utgjøres av flere forskjellige skilpaddearter, nesehornsleguaner, og drøssevis av flaggermus som gjemmer seg i det spesielle hulesystemet i parken. I hulene finner man for øvrig også interessante hulemalerier. Delfiner leker i vannet omkring strendene her, som ligger langt fra de typiske turistattraktionene.
Fjellet Pico Duarte (Den Dominikanske republikk)
Den høyeste fjellet i den Dominikanske Republikk ligger i midten av landet og ruver over 3 kilometer opp i skyene. Klatreturen opp til toppen tar omkring to dager avhengig av været og kondisen. Det er hytter til overnatting på veien opp.
Fort San Felipe (Den Dominikanske republikk)
Det eldste fortet i "The new world" ligger i Puerto Plata. Fort San Felipes borgmurer og vollgrav er spennende historie.
Gri-Grí-lagunen (Den Dominikanske republikk)
Det arrangeres båtturer for turister som ønsker å se de eksotiske sumpområdene omkring lagunen. Det er klippehuler og steinformasjoner langs kysten, og en dam som er godt egnet for bading. Dammen heter Cueva de las Golondrinas. Områdets dyreliv er ekstremt rikt på tropiske fugler.
Grottesystemet Los Tres Ojos de Agua (Den Dominikanske republikk)
Ikke langt fra hovedstaden ligger dette grottesystemet. Navnet betyr "de tre vannøyne" og henviser til de tre turkise lagunene som ligger dypt inne i et virvar av dryppsten. Hulene er også hjemsted for mange flagermus.
Innsjøen Enriquillo (Den Dominikanske republikk)
Like ved grensen til Haiti ligger Cabrito National Park. Parken er en øy i innsjøen Lago Enriquillo, som ligger mer enn 30 meter under havets overflate. Vannet i sjøen er tre gange mer salt enn havvannet i området. De tre øyene er bebodd av store mengder av leguaner, krokodiller og flamingoer.
Isabel de Torres-fjellet (Den Dominikanske republikk)
En fjellbane kjører over 700 meter oppover fjellskråningen for så å ende ved et utsiktspunkt som absolutt gjør turen verdt det. Utsikten over Puerto Plata og havet er spektakulært. En stor statue av Jesus står med armene slått ut og velsigner området. Her ligger det også en botanisk hage med fantastisk utsikt.
Isla Catalina (Den Dominikanske republikk)
Denne øya ligger litt utenfor byen, med strender som tiltrekker turister året rundt. Isla Catalina er et populært stopp for flere av de cruiseskipene som seiler rundt i Det karibiske hav. Mange reiser daglig mellom øya og fastlandet.

Finn reisen til Den Dominikanske republikk her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK