Severdigheter Mauritius

- Velg sted -
» Mauritius
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 7 858,- - -
Charter (fly+hotell) Fra 11 631,- Fra 15 298,- Fra 14 616,-
Prisene er pr. person

Severdigheter Mauritius

Fjellet Black River Peak (Black River Gorges Nasjonalpark)
Black River Peak er med sine 828 meter det det høyeste punkt på Mauritius. Det er gode turstier til toppen av fjellet.
Sjøen Grand Bassin (Black River Gorges Nasjonalpark)
Grand Bassin er en av øyas to naturlige sjøer. Den ligger i krateret av en utdødd vulkan, og et stort anntall hinduistiske pilgrimmer valfarter til sjøen, spesielt omkring Maha Shivaratree.
Utsiktspunktet Riviére Noire (Black River Gorges Nasjonalpark)
Herfra har man en fantastisk utsikt til Black River Peak og noen av parkens vakre fosser. Utsiktspuktet ligger få kilometer øst for Grand Bassin.
Casela fuglepark (Mauritius)
I den 8 hektar store vakre hagen med fiskedammer har denne parken over 90 fuglebur med 140 mauritiske fuglearter. Blandt annet kan man se den skjeldene rosa due, og den hvite påfugl. I tilknytning til parken ligger det en liten zoologisk have med tigere, pantere og lemurer.
Chamarel området (Mauritius)
I Chamarel finner man et stort bølgende sandklit- område med farget jord. Man mener at jorden, som skifter farge fra rød til lilla, stammer fra en vulkan. En imponerende foss deler seg og renner ned i den nærliggende dal.
Eureka byggningen (Mauritius)
Nær Moka by finner man Eureka House, som ble bygget i 1830 årene. Huset har en fantastisk utsikt over dalen, og ble restaurert i 1986. I dag er det innrettet som et museum som er dedikert til musikk, kunst og gamle kart.
Falaise kløftene (Mauritius)
En rekke kløfter i nærheten av Bellefontaine lar en elv bli til en foss som ender i en dam. Vannet spruter ned over de som bader i det naturlige svømmebassenget. Dette er et herlig utfluktsmål på en varm dag.
Fjellet Black River Peak (Mauritius)
Black River Peak er med sine 828 meter det det høyeste punkt på Mauritius. Det er gode turstier til toppen av fjellet.
Fort Adeleide (Mauritius)
Fort Adeleide er det eneste av Port Louis fire britiske fort som enda ikke ligger i ruiner. Fort Adeleide minner i byggestil så mye om en mauisk festning at de lokale kaller det "Citadellet". Fra fortet er det en fantastisk utsikt.
Gåtur på havets bunn (Mauritius)
På Mauritzius kan man, hvis man ikke tør å dykke, gå på bunnen av lagunene blandt farverike fisk. Det foregår slik at man får en spesiell dykkerhjelm på hodet som forsynes med luft av en båt som ligger i overflaten. Man kan spasere mellom fiskene uten at det på noe tidspunkt blir dypere enn at man kan gå på bunnen.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Port Louis

Finn reisen til Mauritius her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK