Et tropisk feriested med et svømmebasseng foran havet, omgitt av palmer og parasoller.

Reiser til Mauritius

Mauritius er for mange en drømmedestinasjon, som man bare må besøke én gang i livet.

Billige reiser til Mauritius

Fra Oslo

Fra Bergen

Billige reiser til Mauritius

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Stavanger Sola

Mon Choisy Beach R
Mon Choisy Beach R Studio HAGEUTSIKT
Mauritius 18. nov fra Oslo 7 netter
15 145,- Velg
Mon Choisy Beach R
Mon Choisy Beach R Studio HAGEUTSIKT
Mauritius 2. sep fra Stavanger Sola 7 netter
18 295,- Velg
Domaine de Grand Baie
Domaine de Grand Baie 1-roms leilighet med frokostbuffé
Mauritius 21. sep fra Bergen Flesland 7 netter
21 195,- Velg
Bedøm reisemålet (9 bedømmelser)
4.2

Charterreiser til Mauritius

Reis til vakre Mauritius
Bestill en reise til Mauritius, og du vil kunne nyte en ferieøy med hvite sandstrender, krystallklart vann og et behagelig klima.
Et reisemål som Mauritius er perfekt for en drømmereise, enten det er for å feire noe spesielt, som en bryllupsreise, jubileum eller en rund bursdag.

Hvis man har fulgt med på prisene for reiser til Mauritius, vil man se at prisnivået ikke er så høyt som det en gang var. Det er derfor nå mulig å kjøpe charterreiser til Mauritius uten å helt bli ruinert.

Det finnes mange muligheter for å besøke denne vakre øya. Å finne pakketurer til Mauritius kan for eksempel være en idé, for da er alt tatt hånd om.

Men hvor ligger Mauritius? Hvis du ser på et kart, kan du finne øyen øst for Madagaskar i Det indiske hav.
Mauritius har tidligere vært en nederlandsk, fransk og britisk koloni, og derfor snakkes det engelsk, fransk og kreolsk.

Kultur og severdigheter
Mauritius måler 70 km i lengden og 45 km i bredden. Når du reiser til Mauritius, er det grunnlag for en ferie med total avslapping. Men i tillegg til de vakre strendene, kan du på din Mauritius-reise også se frem til naturopplevelser som vakre fjell, te-plantasjer, botaniske hager, det frodige naturreservatet Vallée de Ferney og de imponerende fossene ved Tamarin eller Chamarel. Eller hva med å oppleve naturfenomenet Seven Coloured Earths, som er et vakkert fargespill i jordens overflate?

Når vi snakker om kultur, kan vi ikke komme utenom øyas hovedstad Port Louis. Byen er en spennende blanding av folkeslag og kulturer. Nei, du kommer ikke til å kjede deg, for Mauritius har nok av severdigheter for en hel ferie.

Klima på reiser til Mauritius
Når man snakker om klima, har Mauritius sol og varme hele året med mikroklimaer som godt kan gi raske værforandringer.
Vanntemperaturene er stabile på 22-25 grader og er omtrent de samme hele året rundt, likesom nettene også er lune hele året.
Det herlige Mauritius-været er delt inn i to årstider – sommer og vinter.

Når man snakker om Mauritius-klima, må høysesongen sies å være fra november til april. I denne perioden ligger dagtemperaturen på nesten 30 grader. Februar er varmest med godt 31 grader og høy luftfuktighet. Det kan skje at det kommer kraftige regn- og tordenvær, som heldigvis er av kort varighet.
Den andre halvdelen av året – fra mai til oktober – tilbyr flest solskinnsdager og dagtemperaturer på 25 grader. I disse månedene kan det forekomme korte, kraftige regnbyger. De kjøligste månedene er juli og august.

Strender & havet på Mauritius
Mange reiser til Mauritius for å utforske de flotte korallrevene på en snorkleferie. Det er opplagt å nyte havet på denne måten når du reiser til Mauritius. I tillegg er de lange strendene enestående med det fineste hvite sanden, og de omgir hele øyen. De grunne strendene er alle populære, men et must er nesten å oppleve paradisstranden Île aux Cerfs, som er den mest berømte.
Det er mange muligheter for å være aktiv på Mauritius. Av vannaktiviteter kan du for eksempel snorkle og dykke, surfe, seile, fiske og stå på vannski. Og ønsker du å gjøre noe utenfor vannsport, kan du spille tennis og golf.

Mat & drikke
Når du har funnet fly og hotell i Mauritius, er du godt på vei til en fantastisk ferie. Kanskje har du funnet et ekte paradishotell, for eksempel hotel Ambre Mauritius, som er et voksenhotell – eller Cosy Mauritius eller Long Beach Mauritius. De fleste hoteller tilbyr halvpensjon eller All Inclusive, og du kan se frem til å nyte kreolske, franske, indiske og også internasjonale retter.
Mauritius All Inclusive er for mange selve definisjonen på luksus og ren avslapning uten å måtte tenke på innkjøp og matlaging.

Shopping
Hvis du liker å shoppe, vil du sikkert gjerne bruke din Mauritius-valuta. Med de mauritiske rupee kan du handle i forskjellige fine og koselige butikker og fylle kofferten med litt sommertøy og diverse suvenirer.
Slik kommer du deg rundt på Mauritius
Når du ankommer med fly til Mauritius, kan du se frem til en herlig ferie – uansett hvilket av de forskjellige reisemålene på Mauritius du har valgt. Når det gjelder transport, kan du for eksempel enten leie en bil eller komme deg rundt med taxi når du reiser til Mauritius. Det kan heldigvis gjøres for rimelige penger.

Flytider & tidsforskjell til Mauritius
Å reise til Mauritius tar god tid, og du må regne med en flytid fra 16 timer med 1 mellomlanding. Det gjelder derfor å utnytte de mange timene på best mulig måte.
Mauritius flytid kan brukes til å høre på musikk, slappe av, sove eller til å lese om reiser til Mauritius.
Når det gjelder tidsforskjell, er det norsk tid + 3 timer (under sommertid norsk tid + 2 timer).

Få mer informasjon på Mauritius’ offisielle turistråds nettside.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Mauritius | Charterresor till Mauritius

Charterselskaper med charterreiser til Mauritius

  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med Ving