Severdigheter Japan

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 4 717,- - -
Charter (fly+hotell) Fra 20 995,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter Japan

Byen Nagano (De japanske Alper)
De fleste kjenner Nagano som vertsby for vinter-OL 1998. Byen er den største i området og blant dens fineste severdighet er Zenkoji tempelet som absolutt bør ses hvis man kommer til de japanske alpene.
Skiområdet (De japanske Alper)
De berømte skisportsstedene ligger et stykke utenfor Nagano. Mange av de beste skiområdene ligger i Shiga platået og i nasjonalparken Joshin-Etsu Kogen Kokuritsu -Koen. Innimellom alle disse skisportsstedene ligger mange deilige kursteder.
De fem sjøene ved Fuji (Fujiyama)
I nærheten av Fuji ligger De fem sjøene. Sjøene er berømte for deres skjønnhet og det er mulig å dyrke vannsport ved sjøene. Det er også forlystelsesparker i området. Man kommer lettest ut til sjøene med buss eller svevebane.
Kursteder ved Hakone (Fujiyama)
Hvis man er til kursteder og varme kilder bør man reise til Hakone. De fleste kurstedene ligger omkring Ashinoko sjøen. Prøv en seiltur på sjøen eller ta svevebanen eller toget til Owakudani hvor de fleste varme kildene ligger.
Atombombekuppelen (Genbaku Domu) (Hiroshima)
Genbaku Domu er det siste som står tilbake av vitnesbyrd på atombombens ødeleggelser i 1945. Opprinnelig var bygningen en industrihall, men stålskjelettet som står tilbake minner om en langt vakrere bygning. Bygningens minner om blodig fortid står i skarp kontrast til nåtidens Hiroshima.
Hiroshima borgen (Hiroshima)
Hiroshima borgen er, som alt annet i Hiroshima, ikke mer enn 55 år gammel. Allikevel lever borgen opp til alle ens fantasier om gammel japansk middelalderborg. I tårnet er det en spennende utstilling med våpen og rustninger.
Torii porten (Hiroshima)
Torii porten ligger 20 kilometer fra Hiroshima. De fleste vil gjenkjenne den fra bilder og film om Japan uten å kjenne den ved navn. Torii porten er 17 meter høy, bygget av rødt tre og står midt ute i vannet utenfor Shintotempel øyen Miyajima. Nyt også den praktfulle naturen på øyen.
Fjellet Fuji (Japan)
Fuji er Japans høyeste fjell. Offisielt kan man kun bestige Fuji i juli og august, men det kan i virkeligheten gjøres hele året, selv om det krever en del rutine i vinterhalvåret. Skiltingen er god og man går seg ikke bort.
Karuizawa kurområdet (Japan)
Karuizawa er et ettertraktet kurområdet blant japanske turister. Karuizawa er et eksklusivt kurområdet med eksklusive restauranter, spesialbutikker mm. Søker man det autentiske skal man ikke ta til dette området. Ønsker man bare å slappe av og har penger nok er dette stedet et utmerket valg.
Meiji Jingu Tempelet (Japan)
Tempelet er imponerende og ligger i en av Tokyos vakre parker og er blant de helligste i Japan. Nyttårsdag besøker mange japanere dette tempelet iført kimonoer. Tempelet er dedikert til keiser Meiji som i sin tid åpnet Japan for omverdenen. Tempelet inneholder mange av keiserens personlige eiendeler. Parkens irishage er blant Japans vakreste.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Hiroshima
• Kyoto
• Nara
• Osaka
• Sapporo
• Tokyo

Finn reisen til Japan her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK