Severdigheter Namibia

- Velg sted -
» Namibia

Severdigheter Namibia

Etosha Pan (Etosha Nasjonalpark)
Den østlige delen av nasjonalparken er så avgjort den mest interessante. På Etosha Pan, som er et ørkenområde, kan man se mange dyrearter. Her kan man møte løver, sebraer, elefanter, giraffer og mange forskjellige fuglearter. Fra mai til september er det dessuten gode sjanser for å se store flokker av flamingoer og pelikaner samle seg rundt vannhullene
Ai-Ais (Fish River Canyon)
Ai-Ais ligger i enden av den 86 kilometer lange turen gjennom Fish River Canyon. Man kan også komme dit med bil. Ved Ai-Ais kan man bade i de varme kildene som har en temperatur på omkring 60 grader, eller man kan hoppe i utendørs eller innendørs svømmebassenger.
Bethanie (Fish River Canyon)
Bethanie er en liten historisk by som ligger vest for Keetmanshoop i et tørt klippeområde. Byen er en av landets eldste, og man kan se en kirke fra 1859 og Reverend Heinrich Schmelens hus fra 1814, som er et av landets eldste. Huset er i dag et museum.
Keetmanshoop (Fish River Canyon)
Keetmanshoop er sydens hovedstad. Den er ikke stor, men man kan få det man har bruk for, og man finner her en fin park og en god turistinformasjon. Byens museum er også et besøk verd. Legg også merke til hvordan tysk arkitektur preger bygningene.
Brukkaros Vulkankrater (Namibia)
Brukkaros er et vulkankrater som ligger mellom Mareintal og Keetmanshoop. Krateret er to kilometer bredt og kan nås til fots på en sti som går fra parkeringsplassen. Man kan campe i området, noe som skal være en fin opplevelse.
Caprivi-området (Namibia)
Caprivi er et langt tynt område av Namibia som skiller Zambia fra Botswana. Atskillige elver skjærer seg gjennom dette området, blant andre Kwando, Okavango og Zambezi. I området ligger Mahangoreservatet og byen Katima Mulilo som er den mest avsidesliggende byen i landet.
Landsbyen Lüderitz (Namibia)
Lüderitz er en bayersk landsby som ligger i den sydlige delen av Namibia helt ut mot Atlanterhavet. Her finnes små hyggelige delikatesseforretninger og flere lutherske kirker. Kysten ved Lüderitz er hjemsted for pingviner og seler, og ved strendene kan man av og til se flokker av strutser og flamingoer.
West Coast Recreation Area (Namibia)
Dette 2000 kilometer lange kystområdet fra Swakopmund til Ugabe-elven er befolket av hvite fiskere fra Sør-Afrika og Zimbabwe som prøver lykken i West Coast Recreation Area.
Sesriem Canyon (Namibørkenen)
Cirka 4 kilometer fra ørkenens campingplass er det en liten kløft som faktisk er usynlig nesten helt til man faller ned i den. Kløften er en liten oase, og det er alltid vann i kløften, til og med i de tørreste periodene. Stedet var tidligere en viktig vannressurs for de opprinnelige beboerne i ørkenen.
Solitaire-området (Namibørkenen)
Hvis man vil oppleve å befinne seg midt i ingenting, så skal man reise til Solitaire. Den eneste grunnen til at Solitaire finnes er at turister skal hjelpes videre mot Sesriem Canyon. Tidligere fantes det et tre, en bensinspumpe og en take-away kiosk. I dag finner man hele tre bensinpumper og en kafeteria. Treet er til gjengjeld avgått ved ørkendøden.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Windhoek

Finn reisen til Namibia her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK