Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Malawi

- Velg område -

Severdigheter

Markedet (Lilongwe)
I den gamle bydelen summer det av liv fra markedet. Alt kan selges her. Og kommer man ikke for å kjøpe, er det et besøk verdt bare for å gå rundt og snuse litt på atmosfæren.
Nature Sanctuary reservatet (Lilongwe)
I mellom de to bydelene ligger et naturreservat, som inneholder mange ville dyr. Det er også en turistinformasjon der, som kan opplysninger om dyrene og naturen i Malawi. Stiene er godt tilrettelagt for fotturer.
Chizimulu- og Likoma-øyene (Malawi)
Langt fra stress og mas ligger disse to palmeøyene. Strendene egner seg utmerket til avkobling, og havet gjemmer på eksotiske fisk, som kan oppleves med snorkel og dykkerbriller. På Likoma ligger en stor anglikansk katedral, som landets kristne reiste for å skremme bort onde ånder.
Kasunga National Park (Malawi)
En av de største nasjonalparkene i Malawi dekker over 2000 kilometer, og er hjem for løver, sebraer, elefanter og leoparder. Når man er trett av safari, er det også mulig å se hulemalerier i dette området.
Lengwe National Park (Malawi)
Denne nasjonalparken ligger ikke langt fra Malawis nest største by Blantyre, og her lever antiloper, leoparder, løver, bøfler og aper sammen. Det er ikke mulig å kjøpe mat i parken, så med mindre man vil skyte middagen selv, bør man bringe med niste.
Mulanje-fjellet (Malawi)
Mount Mulanje er et must for de fottur- og klatrelystne. Etter marsjen oppover stier mot himmelsteilende mål, kommer man til en utsikten over svimlende stup, badet i dis. Dette er verdt alle turens strabaser. Man kan overnatte i hytter langs fjellsiden. Det over 3000 meter høye fjellet ligger i et vakkert område der lakseelver renner gjennom dype cedertre-skoger.
Zomba-platået (Malawi)
Før 1975 var Zomba hovedstaden i Malawi, så byen har både parlament og presidentpalass. Det er også et spennende marked og en botanisk hage å finne i byen. I omegnen ligger Mandala Falls og andre elver og fossefall. Queen's View er et helt spektakulært utsiktspunkt.
Lake Malawi National Park (Malawisjøen)
Denne nasjonalparken ligger like ved Monkey Bay. Den huser en ferskvannsfisk-bestand som overgår antallet i Europa og Nordamerika tilsammen. Det er også større dyr her, både til lands og til vanns. Flodhester og krokodiller slåss om plassen med fiskene, mens sebraer, leoparder og aper eier det tørre landet. Det er mulig å overnatte i området.
Byen Nkhata Bay (Nkhata Bay)
En av Lake Malawis flotteste byer heter Nkhata Bay. Turister strømmer hit for å ligge på de fantastiske strendene, dykke i sjøen og se fuglelivet i den nærliggende Kalwe Forest.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Lilongwe
• Nkhata Bay
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.