Severdigheter Ecuador

» Ecuador
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 9 734,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter Ecuador

Badebyen Atacames (Atacames)
Det beste stedet for å holde en riktig strandferie er i denne badebyen på den nordlige delen av kysten. Om natten er det som regel en livlig stemning på byens barer og diskoteker. Både utenlandske og ecuadorianske turister slapper av etter en lang dag med svømmeturer og solbading under den brennende solen nær ekvator.
Badene (Baños)
Banos betyr bade på spansk. Det er også byens termiske bad som er årsaken til at folk kommer til byen. De lokale sier at naturens bad har en helbredende effekt, om det passer eller ei, så er det herlig å slappe av og pleie eventuelle ømme muskler etter en hard fjellvandring. Noen av badene får tilført vann fra de varme kildene til en nærliggende vulkan, mens andre består av smeltet is som renner ned fra fjellene. Vannet kan være grumsete, men det er bare på grunn av alle mineralene.
Rafting (Baños)
River rafting er blitt en stadig mer populær aktivitet i området. Fjellelven Río Patate egner seg også glimrende til formålet og man passerer et fantastisk landskap mens man kjemper med å hold båten på rett kjøl. Det er folk i Banos som arrangerer turene.
Santuario de Nuestra Senora de Agua Santa kirken (Baños)
Kirken til ære for Jomfruen av det hellige vann er klart verdt et besøk. Den hellige jomfru tilskrives æren for mangt et mirakel i området og museet som er tilknyttet kirken viser flotte malerier av disse miraklene. Det er også en pen samling av utstoppede dyr og religiøse effekter der.
Byen Cuenca (Cuenca)
Cuenca er hovedbyen i området og dens levende gatebilde med hus og kirker fra kolonitiden gjør den til en av landets mest spennende. Det er noen inkaruiner nær byen, men det beste er å bare gå på oppagelse i brosteinsgatene og se på livet i de historiske kulissene. Ikke glem å gå ned til elven hvor kvinnene vasker deres tøy foran noen ualminnelig vakre hus.
Byen Zaruma (Ecuador)
Zaruma ligger i den sydlige delen av kystområdet. I gamle dager var det en livlig by på grunn av dens rike gullmine som nå nesten er tømt. Det er fremdeles mulig å besøke de smale minegangene og få en følelse av de umenneskelige forhold som minearbeiderne var utsatt for århundrer tilbake. De vakre trebygningene med nydelig utførte balkonger er aldeles betagende og fjellene byr på herlige gåturer med fantastisk utsikt.
Indianerbyen Otavalo (Ecuador)
Otavalo nord for Quito er kjent for indianernes fantastiske kunsthåndverk og deres evne til å holde fast i deres identitet. Spesielt de vevede teppene er av høy kvalitet og utrolig vakre. Om lørdagen holdes det marked, men man kan i realiteten kjøpe et stykke orginalt Otavalohåndverk hele uken. Legg også merke til kvinnenes originale og flott broderte klesdrakter som de fremdeles bærer.
Inkaruinene ved Ingapirca (Ecuador)
I dag er disse ruinene det største monumentet vi har av det enorme inkariket som spredte seg utover det landet vi i dag kjenner som Ecuador. Restene av de prektige steinkonstruksjonene etterlater gode spor av et enormt byggverk i et utrolig landskap. En gammel inkavei fra landsbyen Achupallas snor seg gjennom det storslåtte landskapet og opp til runene.
Intag reservatet ved Ibarra (Ecuador)
Ibarra og det omkringliggende Intag reservatet er rikt på både natur og flotte bygninger fra den svundne kolonitid. Cloud forrest er en kuriøs art av regnskogen som skaper og fastholder tåkeskyer som henger i beplantningen veldig tett på jorden. Intag reservatet har også et utrolig spennende dyreliv.
La Companìa kirken (Ecuador)
Når man trer inn gjennom porten til denne jesuitterkirken i Quito tror man knapt sine egne øyne. Det er brukt ikke mindre enn syv tonn med gull for å gjøre den til en av de mest pragende og best utsmykkede i verden.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Atacames
• Baños
• Cuenca
• Puyo
• Quito
• Rio Bamba
• Saqui

Finn reisen til Ecuador her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK