Viktig informasjon om Coronavirus

Severdigheter Taiwan

- Velg sted -

Severdigheter

Fulung (Nord-Taiwan)
Stranden ved Fulung er et meget attraktivt sted for surfing og andre former for vannsport som seiling, vannski og meget mer.
Shihtoushan (Nord-Taiwan)
Her vil man kunne oppleve imponerende buddhistiske templer, klostre og pagoder (et slags tempel). Sydøst i dette området ligger byen Tienhsiang hvor en kan oppleve den smale kløften Taroko Gorge. Dette betegnes av mange som Taiwans vakreste sted.
Wulai (Nord-Taiwan)
Noen av de flotteste varmekildene ligger i byen Wulai og her er det også turstier som kan ta en med opp i fjellene. Det er også mulig å besøke de mer opprinnelige taiwanske kulturene.
Alishan (Sentral-Taiwan)
Det vakre fjellsenariet i Alishan er allerede nevnt. Her ligger det mindre, men billedskjønne fjellet Chusan, som taiwanerne hver morgen gjør en dyd ut av å bestige i morgenlysets skjær.
Damptog (Sentral-Taiwan)
Hvis man er interessert i det kraftfulle damptogmaskineriet skal man ta turen med den gamle jernbanen fra Alishan til Monkey Rock. Taiwan er et av de få landene hvor det fremdeles kjøres med damptog.
Tungpu og Hsitou (Sentral-Taiwan)
Tungpu har varme kilder og imponerende fosser å tilby den naturhungrige turist. I Hsitou kan man opleve kjempestore bambusplantasjer.
Kenting (Sør-Taiwan)
Hvis man liker strender, turer, sykling eller bare alminnelig og avslappende ferieforhold skal man reise til Kenting hvor man forstår å sette pris på den slags.
Maolin (Sør-Taiwan)
Ble man fasineret av de stor fjellformasjonene i sental Taiwan vil man også bli fasineret av de høye høydene i Maolin.
Tainan (Sør-Taiwan)
Ved vestkysten derimot ligger Taiwans største konsentrasjon av templer. Selv om man kanskje har sett nok av templer og helligdommer på dette tidspunktet er dette området rundt Tainan verdt et besøk. Tainan kan også skryte på seg å være Taiwans første hovedstad.
Pei Tou (Taipei)
Taipei har også severdigheter av historisk art. Man må unne seg å oppleve de varme kildene som kalles Pei Tou og som ligger tretten kilometer fra byen.
Taipeis effektive gateliv (Taipei)
Kunst, arkitektur, museer, gamle tehus, tradisjonelle butikker og en gate fylt med butikker som kun selger slangemedisin er alt sammen noe som vil dominerer tiden i den effektive asiatiske hovedstaden.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Taipei
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.