Severdigheter Taiwan

Severdigheter Taiwan

Nord-Taiwan

Fulung

Stranden ved Fulung er et meget attraktivt sted for surfing og andre former for vannsport som seiling, vannski og meget mer.

Shihtoushan

Her vil man kunne oppleve imponerende buddhistiske templer, klostre og pagoder (et slags tempel). Sydøst i dette området ligger byen Tienhsiang hvor en kan oppleve den smale kløften Taroko Gorge. Dette betegnes av mange som Taiwans vakreste sted.

Wulai

Noen av de flotteste varmekildene ligger i byen Wulai og her er det også turstier som kan ta en med opp i fjellene. Det er også mulig å besøke de mer opprinnelige taiwanske kulturene.

Sentral-Taiwan

Alishan

Det vakre fjellsenariet i Alishan er allerede nevnt. Her ligger det mindre, men billedskjønne fjellet Chusan, som taiwanerne hver morgen gjør en dyd ut av å bestige i morgenlysets skjær.

Damptog

Hvis man er interessert i det kraftfulle damptogmaskineriet skal man ta turen med den gamle jernbanen fra Alishan til Monkey Rock. Taiwan er et av de få landene hvor det fremdeles kjøres med damptog.

Tungpu og Hsitou

Tungpu har varme kilder og imponerende fosser å tilby den naturhungrige turist. I Hsitou kan man opleve kjempestore bambusplantasjer.

Sør-Taiwan

Kenting

Hvis man liker strender, turer, sykling eller bare alminnelig og avslappende ferieforhold skal man reise til Kenting hvor man forstår å sette pris på den slags.

Maolin

Ble man fasineret av de stor fjellformasjonene i sental Taiwan vil man også bli fasineret av de høye høydene i Maolin.

Tainan

Ved vestkysten derimot ligger Taiwans største konsentrasjon av templer. Selv om man kanskje har sett nok av templer og helligdommer på dette tidspunktet er dette området rundt Tainan verdt et besøk. Tainan kan også skryte på seg å være Taiwans første hovedstad.

Taipei

Pei Tou

Taipei har også severdigheter av historisk art. Man må unne seg å oppleve de varme kildene som kalles Pei Tou og som ligger tretten kilometer fra byen.

Taipeis effektive gateliv

Kunst, arkitektur, museer, gamle tehus, tradisjonelle butikker og en gate fylt med butikker som kun selger slangemedisin er alt sammen noe som vil dominerer tiden i den effektive asiatiske hovedstaden.

Flybilletter t/r
Prisene er pr. person
Bestill severdighetene dine her