Severdigheter Jamaica

» Jamaica
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 7 977,- - -
Charter (fly+hotell) Fra 10 022,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter Jamaica

Blue and John Crow Mountains National Park (Jamaica)
I det fjellrike området kan vandrere utforske det skrøpelige økosystemet som er blitt fredet for å ikke bukke under for skogrydning, orkaner og jordskred. For morgenfuglene arrangeres det vandreturer opp til Blue Mountain Peak klokka 02.00 om morgenen, slik at man er der oppe tidsnok til å se den vakre soloppgangen.
Columbus Park (Jamaica)
Øyas oppdager, Columbus, blir hyllet med sitt eget museum og park i nærheten av Ocho Rios. Her er det utstilt mange forskjellige hellige ting fra Jamaica.
Den gamle sjørøverbyen Port Royal (Jamaica)
Denne havnebyen var engang den rikeste på Jamaica. I dag er den restaurerte sjørøverbyen minnesmerke over en by full av synd og en by som fikk oppleve guds straff i form av en flodbølge og et jordskjelv som feide mesteparten av bebyggelsen på havet.
Krokodillefarmen ved Jamaica Swamp Safaris (Jamaica)
I de farlige sumpene på den nordlige delen av øya ligger det en spennende krokodillefarm. Obs, følsomme sjeler kan få krypdyrskrekk av å besøke farmen.
Kurstedet ved Milk River (Jamaica)
Dette internasjonalt kjente kurstedet sies å ha den høyeste radioaktiviteten i verden, noe som har en helbredende virkning på mange sykdommer.
Long Bay området (nord) (Jamaica)
Området må ikke forveksles med navnefellen i sør for her ligger en av de beste attraksjonene på øya, og masseturismen har enda ikke lokket tusenvis av turister til de vakre rosa strendene og det turkise vannet. Stedet er et paradis for surfere på grunn av de store bølgene, men det er også farlige understrømmer som badegjester bør ta alvorlig.
Stranda ved Alligator Pond (Jamaica)
Dersom man har lyst til å nyte stranda for seg selv bør man reise til Jamaicas sørvestlige del, hvor byen Alligator Pond kan fungere som base når man skal på turer til sjøen. De over 700 fiskeartene å Jamaica kan sees av både dykkere og folk som foretrekker å snorkle rundt i vannoverflata.
The Cockpit Country området (Jamaica)
Dette området er fullstendig dominert av store kalksteinsklipper. I det ufremkommelige terrenget er det flere spennende ting å se, blant annet Winsdor Caves, hvor det bor tusenvis av flaggermus, og de underjordiske elvene som danner kilometerlange nettverk.
Urtehagen ved Roaring River (Jamaica)
Ved siden av elva Roaring River ligger den økologiske urtehagen The Ital Herbs and Spice Farm. Her kan man se hvordan tingene dyrkes og spise spennende retter på restauranten. Området rundt elva har mange grotter og gode bademuligheter og er et godt sted å dra på utflukt.
Bob Marley Museum (Kingston)
Jamaicas musikalske landsfader har et eget museum hvor man kan se eiendelene utstilt i hjemmet hans. For mange fans er dette nærmest en pilegrimsreise og museet er den mest besøkte turistattraksjonen i Kingston.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Kingston
• Montego Bay by
• Negril
• Ocho Rios

Finn reisen til Jamaica her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK