Severdigheter Storbritannia

- Velg område -
» England / Storbritannia
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 228,- Fra 1 101,- Fra 897,-
Prisene er pr. person

Severdigheter Storbritannia

Belfast City Hall (Belfast)
Rådhuset ligger midt i Belfast, og ble bygd i 1906 i en klassisk renessansestil og utsmykket innvendig med tre forskjellige typer italiensk marmor. Bygningen med de karakteristiske irrgrønne kuplene er en av de største severdighetene i Belfast. Det arrangeres gratis omvisninger alle hverdager fra juli til september.
Belfast slott (Belfast)
Slottet ligger på Cave Hill-åsene med utsikt over hele Belfast Lough, og er en nydelig severdighet med en lang historie. Belfast Castle huser blant annet en restaurant og to museer, og det er et must å besøke slottet når man først er i Belfast.
Birmingham Botanical Gardens (Birmingham)
Det koster £4.50 og hagen har åpent daglig frem til skumringstid. I ett område på 15 acres finner du en rekke med drivhus, blomster og planter, alt fra fine utsmykkede hager til hager av stein. Hagen ligger i Edgbaston området og bussene kjører ofte fra sentrum.
Cadbury World (Birmingham)
Cadbury World, Bournville, ligger rundt 4 miles fra sentrum av byen i en av forstadene. Det er en kjempestor sjokoladefabrikk som har åpent daglig fra 10.00 - 16.00 og som guider deg gjennom kakaobønnenes historie og familien Cadburys historie. Billetten til £6.50 tar deg ikke bare igjennom de varierte utstillingene, men gir deg også en mulighet til å smake gratis sjokoladeprøver rett fra produksjonsbåndet. Det kan være mange mennesker der så det anbefales å bestille billett på forhånd på telefon: 0121 451 4159.
City Museum and Art Gallery (Birmingham)
Det er åpent daglig med gratis adgang til gallerier som viser noen av de fineste før-raphaelite kunstverk i verden. Blandt disse er det en samling utsøkte religiøse malerier og kunst, datert fra det 18 århundre til det 20 århundre og en internasjonal samling.
Brighton Museum and Art Gallery (Brighton)
Her er det fantastiske samlinger av klassiske kunstdekorasjoner og kunstmøbler. Det er også mange porselensfigurer fra det 18 århundre, tidenes leirvarer og Salvador Dali`s berømte "Lips". Det har åpent hver dag - foruten onsdag - fra 10.00 - 17.00 og om søndagen fra 14.00 - 17.00. Det er gratis adgang.
Brighton Pier (Palace Pier) (Brighton)
Her er det gratis underholdning hele året og Palace Pier er den mest berømte severdighet i Brighton. I Palasset er det lek og moro og spilleatomater. Det er også mange "take away" restauranter, Brighton`s "fish and chips" eller du kan slappe av i en av de tre hyggelige barene. En kontrast til det tradisjonelle teateret som en gang lå her.
Royal Pavilion (Brighton)
Den ble bygget i 1789 og er siden blitt forandret etter Østens hurtigt voksende trender i det tidlige 19 århundre (1815 - 1822). Den er prydet med runde kupler, pagoda og balkonger. Dette restaurerte gamle palasset fra det 19 århundre er med sine fantastiske fargede arrangementer og utrolige håndverk, åpent daglig fra 10.00 - 18.00 bortsett fra 24 - 25 desember.
Cardiff Castle (Cardiff)
Dette slottet er bygd i det geografiske og historiske senteret av byen. Slottet, som står som et eksempel på den utrolige historiske variasjonen i Cardiff, inneholder romerske levninger, victorianske overmål og et normansk minnesmerke fra det ellevte århundre.
Millennium Stadium (Cardiff)
Denne arkitekttegnede konstruksjonen (med en kapasitet på 72,500) er bygd på kanten av elven Taff, og på vestsiden fører en bro inn til bygget. Nasjonalsporten i Wales er rugby og på hjemmekamper er gatene fylt med godlynte supportere, særlig hvis kampen er mot erkerivalen England.

Område og byguider

Område: 
• Wales
By: 
• Belfast
• Birmingham
• Brighton
• Cardiff
• Edinburgh
• Glasgow
• Gower
• Liverpool
• London
• Manchester
• Orkney
• Swansea
• Wales
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK