Solnedgangen bak Eiffeltårnet i Paris viser en varm oransje himmel og byens silhuett.

Severdigheter Bermuda

Bermuda

Krystallgrottene.

I Krystallgrottene finner man fantastiske dryppsteinsformasjoner. Grottene ble oppdaget ved en tilfeldighet i 1907 av to ballspillende gutter. Ballen forsvant ned i et hull, og guttene krøp etter den. Her fant de seg selv stående i en enorm dryppsteinshule.

Old Devonshire Church

Det har eksistert en kirke på denne plassen siden 1612, men den opprinnelige kirken ble bygd om i 1716. Den kirken som ble oppført i stedet for den opprinnelige, stod helt frem til 1970 hvor den nesten ble helt ødelagt av en eksplosjon på selve påskesøndag. Kirken er i dag gjenoppført tro mot den opprinnelige.

Den Ufullendte Kirken

Byggingen av kirken ble påbegynt i 1874, men ble lagt på is da det oppstod uenighet i menigheten. En stund senere ble pengene til byggverket overført til gjenoppbyggelsen av Den Hellige Treenighetskirke i Hamilton etter at den brente ned.

Devil’s Hole Aquarium

I 1830 oppførte en Mr. Troit et gitter rundt fiskedammen sin. Folk som gikk forbi ble voldsomt nysgjerrige og ville se hva Mr Troit gjemte bak gitteret. Derfor lot han folk komme inn og se fiskedammen mot betaling. I dag kan man se haier og store skilpadder i fiskedammen

Fort St. Catherine.

Fortet er det mest imponerende på øen. Det storslåede fort, der blev påbegyndt i 1613, er flot restaureret og har kanoner, gange og voldgrave nok til at tilfredsstille selv den største historiske interesse. Fortet er blevet bygget om mindst fem gange gennem tiden.

Fort St. Catherine.

Fortet blir betraktet som det mest imponerende på hele øyen. Det flotte fortet, påbegynt i 1613, er fint restaurert og inneholder kanoner, ganger og vollgraver nok til å tilfredsstille selv den største historiske interesse. Fortet er bygd om minst fem ganger opp gjennom årene.

Gibbs Hill Fyrtårn

Gibbs Hill er det andre støpejernsfyrtårnet som noensinne er bygd. Det hever seg over Southampton Parish. Fyrtårnet reiser seg 1206 meter over havets overflate. Opprinnelig ble tårnet opplyst av fire enorme lysveker, men i dag kommer lyset fra en 1000 watts pære. Man kan se lyset fra fyrtårnet 65 kilometer ute til havs.

Ordnance Island

Øyen er dominert av en stor statue av Sir George Somers. På øyen ses også gjengivelsen av en helt spesiell stol, som ble brukt til å dyppe sladrekjerringer, utro koner og hekser i vannet. Av og til demonstreres dette. De frivillige forteller at det ikke er gøy å bli dyppet, selv om det ikke er alvor .

Ordnance Island

Øyen er dominert av en stor statue av Sir George Somers. På øyen ses også gjengivelsen av en helt spesiell stol, som ble brukt til å dyppe sladrekjerringer, utro koner og hekser i vannet. Av og til demonstreres dette. De frivillige forteller at det ikke er gøy å bli dyppet, selv om det ikke er alvor .

St. George

Denne uspolerte byen har utsikt over St. George havn. Town of St. George var tidligere hovedstaden på Bermuda, og er det beste stedet å dra på sightseeing. Byen er fremdeles innhyllet i den sjarme som det sømmer seg av en by kategorisert av britene som deres annen bosettelse i «den Nye Verden». Mange av bygningene og de kronglete passasjene fra kolonitiden er fremdeles intakt, og flere hundre år gamle konstruksjoner er blitt restaurert og satt på museum.

Tobacco Bay.

I 1775 ble ammunisjon som skulle seiles til Boston i hemmelighet lastet i denne bukten. I dag er det en liten bar på den fine stranden. Her kan man slukke tørsten og nyte den fantastiske utsikten over havet, mens man drømmer seg tilbake til eventyrene fra gamle dager.

Verdmont – det gamle huset

Huset ble bygd av den prominente skipseier John Dickinson cirka rundt 1710. Til tross for at de opprinnelige møblene ikke lengre er i huset, er Verdmont fremdeles en ekte skattekiste. Mange av møblene i huset er lagd av de beste håndverkere på øyen, og det knytter seg helt spesielle og veldig spennende historier til hver enkelt del av huset.

Hamilton

Fort Hamilton

Øst for byen ligger dette gamle fortet som ble bygd av Hertugen av Wellington. Det imponerende fortet har både vollgraver, kanoner og hemmelige underjordiske ganger, og selve fortet er hugd ut i klippen. Fortets rolle var utspilt lenge før det ble tatt i bruk, så her har det aldri blitt avfyrt et eneste aggressivt skudd. I dag kan man nyte den fantastiske utsikten over byen og havnen fra fortet.

Museum of the Bermuda Historical Society/Bermuda Public Library

Museet og biblioteket er plassert i det huset hvor Bermudas første postmester W. B. Perot bodde. I biblioteket finner man alle bøkene om Bermuda, samt mikrofilm av Bermudas aviser helt tilbake fra 1784. Museet rommer foruten dette en fin samling av gamle engelske mynter og et håndskrevet brev fra George Washington til Bermudas innbyggere.

St. Davids Fyrtårn

St. Davids Fyrtårn ble bygd i 1879 av stein fra øyen. Fyrtårnet er det høyeste punktet på øyens østlige del og hever seg 62 meter over havets overflate. Tårnet er bare 30 meter høyt, men man får en enestående utsikt over øyen fra toppen av tårnet.

St. Peters Kirke

St. Peters KirkeGravsteinene i den eldste kirken på øyen kan fortelle noen interessante historier. Her ligger både guvernører, leger og pirater begravet. Deler av kirken kan dateres helt tilbake til 1620, og det gir kirken status som den eldste anglikanske kirke i vesten. Kirken som den ser ut i dag er fra 1713

Flybilletter t/r
Prisene er pr. person
Bestill severdighetene dine her