Severdigheter Cuba

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 4 215,- - -
Charter (fly+hotell) Fra 6 841,- Fra 10 499,- Fra 10 701,-
Prisene er pr. person

Severdigheter Cuba

Forsvarsverkene (Baracoa)
Mellom 1639 og 1742 ble tre fort oppført for å beskytte byen. El Castillo, som er det eldste av de tre, ble hardt rammet av franskmennene i 1652. Nå er det ombygd til hotell. Fuerte la Punta fungerer nå som restaurant, og det siste, Fuerte Matachín, er omgjort til museum over byens historie.
Indianerutgravninger (Baracoa)
For de arkeologisk interesserte er det en rik mulighet for å utforske de tidligere cubanske indianernes levemåter ved en av de 56 arkeologiske utgravningene som ligger i området rundt Baracoa.
Kirken Asuncíon (Baracoa)
Byen Las Terazas (Cuba)
Dette er hovedbyen ved det naturreservatet som dekker 260 km2 av det østlige Sierra del Rosario. I byen ligger blant annet en økologisk forskningsstasjon og et museum, og det er gode ruter å gå på i reservatet og i kaffeplantasjene.
Grottesystemet Cuevas de Bellamar (Cuba)
Dette tre kilometer lange grottesystemet øst for Havana byr på underjordiske kilder i spesielle omgivelser, hvor stalagmitter og stalaktitter arbeider på for å møtes.
Havanas historiske museum (Cuba)
Den forhenværende presidentresidensen ligger i La Habana Vieja på venstre side av Plaza de Armas, hvor Christoffer Columbus sine antatte jordiske rester lå før de ble flyttet til katedralen. Her er det nå historisk museum for Havana, Museo de la Ciudad, som gir et godt innblikk i byens utvikling.
Indianerbyen Guama (Cuba)
I Matanzas-provinsen ligger denne rekonstruerte indianske byen, og den er bygd på mange øyer som er bundet sammen av en rekke trebroer. I byen finnes en rekke skulpturer som hedrer den opprinnelige cubanske befolkningen. Skulpturene forestiller befolkningen i ferd med å utføre datidens daglige gjøremål.
Sigarfabrikken Partagas (Cuba)
For alle de som har reist til Havana for tobakkens skyld, er dette en meget interessant fabrikk. Partagas ligger i det gamle Havana, og her blir det produsert 4 forskjellige sigarmerker. Det er guidede turer et par ganger om dagen og en butikk som kan få selv den beste kjenners sigareske til at se dårlig ut.
Sjørøverøya Isla de la Juventud (Cuba)
Den berømte piraten Henry Morgan gjemte seg for sine forfølgere sammen med andre sjørøvere på denne øya, som gikk under navnet Papegøyeøya. Det er den største av 350 småøyer som danner Archipiélago de los Canarreos, og øya fungerte som inspirasjon for Robert Louis Stevenson da han skrev boken om Skatteøya. På koralløyene like utenfor er det havskilpadder, pelikaner og leguaner, og det er gode muligheter for å dykke der.
Teateret i Matanzas (Cuba)
I provinsbyen Mantanzas ligger det et teater i neo-klassisistisk stil, hvor 775 tilskuere kan se skuespill, ballett eller opera fra høytliggende balkonger. Hvis det er bruk for det kan gulvet i Teatro Sauto heves, så rommet forvandles til en ballsal.

Område og byguider

By: 

Finn reisen til Cuba her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK