Severdigheter Ghana

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r - Fra 5 868,- -
Prisene er pr. person

Severdigheter Ghana

Centre for National Culture (Accra)
I dette kultursenteret selges ghanesisk håndverk og kunst av god kvalitet.
Makola-markedet (Accra)
Fra hele Accras omkrets strømmer selgere til dette utendørsmarkedet, hvor det hver dag blir handlet og byttet. Eksotiske krydder ligger side om side med ghanesiske spesialiteter i markedets boder.
National Museum (Accra)
På Nasjonalmusseet i Accra kan man oppleve lokale ghanesiske kunstneres nyere og eldre verker.
Nationalteatret (Accra)
Ghanas nationalteater er bygget i kinesisk form. Her oppføres alle former for shows, musikkforestillinger og teaterstykker, men bygningen bruges også som konferansesenter.
Cape Coast området (Ghana)
Cape Coast gir mulighet for å ligge på ryggen på stranden og nyte solen og matretter fra havet, men det er også et godt utgangspunkt for å oppleve severdigheder i området. Her er det forsvarsverker og slott fra kolonitiden, og naturparker så langt du kan se, hvis strandferien skal krydres med litt ekstra oplevelser.
Fiskerlandsbyen Apam (Ghana)
Denne lille fiskerlandsbyen har deilige strender, som ligger nesten helt uberørt. Vil man slikke sol privat og i palmeskygge, er dette et perfekt sted.
Gullgruver (Ghana)
Ghana lover sine gjester gull og grønne skoger, og holder det den lover. Når safarien i regnskogen er overstått, er det mulig å besøke noen af Ghanas gullgruver i den vestlige del av landet. Tarkwa Goldmines og Prestea Goldmines inviterer gjester på rundvisning etter avtale.
Kakum Conservation område (Ghana)
Hvis man ikke får nok safari, og samtidig vil oppleve kystens tilbud, ligger denne nasjonalparken kun 20 kilometer fra Cape Coasts behagelige strender. Her er det et turistsenter som kan innvie de besøkende i det unike samspill mellom mennesket og naturen. Det fins mer enn 550 forskjellige sommerfuglarter og mange store pattedyr i dette området, og dessuten uberørt regnskog.
Krokodillefarmen Paga Crocodile Pond (Ghana)
Ved den nordøstlige grense ligger en hellig krokodillefarm. Her er det mulig å komme tett innpå en rekke forskjellige slags afrikanske alligatorer og krokodiller. I sikre omgivelser, selvsagt.
Kystens fort (Ghana)
Langs Atlanterhavskysten ligger en mengde gamle portugisiske, nederlandske og britiske borger, som i kolonitiden voktet kyststrekningens farvann. Fortet i Elmina, Fort St Jago og Cape Coast Castle er verdt å besøke.

Område og byguider

By: 
• Accra
• Kintampo
• Kumasi

Finn reisen til Ghana her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK