Severdigheter Fransk Polynesia (Tahiti)

» Fransk Polynesia (Tahiti)

Severdigheter Fransk Polynesia (Tahiti)

Australøyene (Fransk Polynesia (Tahiti))
Den sørlligste øygruppen i Fransk Polynesia. Øygruppen er mest kjent som en møteplass for knølhvaler / pukkelhvaler som kommer hit juli  oktober. Hvalsafari tilbys både med båt og fra land.
Dolphin Quest på Moorea (Fransk Polynesia (Tahiti))
En mulighet til å lære mer om delfiner. På Beachcomber Intercontinental kan du booke in ulike program som består av en interaktiv del i vannet med delfinene sammen med en underviser / lærer innen marinebiologi og som kan fortelle om hvordan man skal beskytte deres naturlige miljø.
Gambier øygruppen (Fransk Polynesia (Tahiti))
Dette er krybben for Polynesiske katolisismen i det 19.århundre. Øyene har mer enn 100 stenbygninger fra den tiden som inkluderer kirker, skoler, klostre, vokttårn etc. Lagunene er kjent for å produsere de flotteste og beste sorte perlene.
Graven til Pomare V og Kongefamilien på Tahiti (Fransk Polynesia (Tahiti))
Om du spaserer ned forbi den protestantiske kirken i Arue, ned til området ved Matavai bukten, så vil du se mausoleumet til Pomare V (1839-1891), Tahiti sin siste monark. Kongegraven er bygd av korall formet som et tårn, der skal forestille en gresk urne farget rød.
Hélène Spa på Moorea (Fransk Polynesia (Tahiti))
Dette unike spaet ligger i samme område som Beachcomber Intercontinental Hotel. Alle behandlingene har røtter i polynesisk tradisjon og sammen med fransk spakunnskap vil du kunne oppleve det legendariske gode livet i Paradis. Produktene som brukes er friske og forberedt for den ene behandlingen, det kan være Nono, ananas, papaya eller banan. Men de bruker også Tamanuolje, Vanilje, Honning fra Marquises og Tuamotu og selvsagt Monoï, kokosolje, kokosmelk, kjerner og fiber fra kokosnøtten.
James Norman Hall sitt hjem på Tahiti (Fransk Polynesia (Tahiti))
James Norman Hall sitt hjem ligger i Arue, et par kilometer fra Papeete og har utsikt over den vakre Matavaibukten hvor Cook gikk i land 1769. Den berømte James Norman Hall kjent som krigshelt, pilot, eventyrer, dikter, novelleskriver og forfatter arbeidet på Tahiti i over 30 år og bodde i sitt kolonihus med sin Tahitiske kone Sarah Hall og deres to barn. Han er mest kjent for triologien  Mytteriet på Bounty, Menn mot Havet og Pitcairn Island som er skrevet sammen med Charles Nordhoff  et forfattersamarbeid som varte i over 29 år. Mannen elsket å skrive og lese, og her kan du se biblioteket hans med det originale skrivebordet, skrivemaskinen og over 3000 bøker som inneholder syv generasjoner av Amerikansk litteratur. I huset står også hans elskede grammofon, antikke møbler, nostalgiske familiebilder, favorittmalerier og personlige gjenstander. Alt dekorerer det sjarmerende huset fra hans romantiske dager. Besøkende kan vandre rundt i Mama Lalas fantastiske have, slappe av på terassen og nyte kolde drikker og kaker fra familiekjøkkenet som nå er gjort om til et kaffe- og te serveringssted.
Kinesiske tempelet i Mamao / Tahiti (Fransk Polynesia (Tahiti))
Denne klassiske orientalske bygningen med pagodetak ble bygd 1985-1987 og erstattet et gammelt tempel som ble ødelagt i brann i 1981. Lokale historikere mener at den originale bygningen stammer tilbake til 1860 tallet. Det nåværende templet, som den gamle, er dedikert til Kan Kung, en legendarisk krigshelt. For det kinesiske samfunnet på Tahiti er dette et minnesmerke til ære for deres forfedre.
La Vanillere på Raiatea (Fransk Polynesia (Tahiti))
En unik vaniljeplantasje der en omvisning byr på Vanilla Tahitiensis, dyrkemetoder, vekstsyklus, blomsterbestøvning og tørkemetoder. Vanilje er en av de store eksportartiklene til Tahiti.
Lagoonarium på Tahiti (Fransk Polynesia (Tahiti))
Dette er et undervannsobservatorium i sitt naturlige element. Her er det fire store undervannsparker som innholder flere tusen tropiske fisk i tillegg til hai, moreneål, skilpadder, sjøanemoner og koraller. Hai  og fiskemating skjer hver dag kl.1200.
Landsbyen Hatiheu på Nuku Hiva  Marquises (Fransk Polynesia (Tahiti))
Et landemerke med den arkeologiske plassen Hikokua som består av en paepae og en stor tohua med noen menneskelike Tiki-statuer. Litt lenger bort er det også en marae like under et enormt fikustre, hvor det gjort en stor hule som har vært brukt til matoppbevaring. Det er petroglyfer inngravert på mange av de store sorte stenene som ligger rundt omkring. Selve landsbyen er kjent for restauranten Chez Yvonne, hvor du får servert fantastisk hummer til lunsj.

Finn reisen til Fransk Polynesia (Tahiti) her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK