Severdigheter Israel

» Israel
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 2 946,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter Israel

Dolphin Reef (Eilat)
Dolphin Reef er en annen av Eilats berømte attraksjoner. Her kan man enten snorkle eller dykke med delfiner så lenge delfinene selv gidder. De har fri adgang til å forlate innhegningen i vannet, men det skjer heldigvis sjeldent og man er ofte så heldig at de kommer helt inn på klappeavstand.
Dykking (Eilat)
Eilats absolutt største attraksjon er dykkerturer til korallrevene. Flere firmaer byr seg frem og man finner dem på Coral Beach. Sikkerhetsforanstaltningene er i orden og hvis man ikke har et dykkersertifikat, kan man ta det. For uerfarne eller nybegynnere er Eilat et fantastisk dykkersted.
Undervannsobservatoriet (Eilat)
Andre vannaktiviteter er båtene med glassbunn og undervannsobservatoriet hvor man tørrskodd kan se nærmere på koraller og fisk. I undervannsobservatoriet kan man se direkte ut på livet i Rødehavet gjennom en glassvegg under vann. Hvis det ikke er livlig nok har observatoriet et fint supplement i form av et akvarium hvor fiskene ikke kan stikke av. Det kan de til gjengjeld fra glassbunnsbåtene og det gjør de også noen ganger, så utbyttet for turistene er deretter.
Clandestine Immigration & Navy Museum (Haifa)
Clandestine Immigration & Navy Museum er det mest interessante å se i Haifa av museer. Museet beskriver den dramatiske historien fra årene før, under og etter 2. Verdenskrig da jøder i titusenvis fra Europa prøvde å komme til det hellige landet, men ble hindret av det britiske mandatet.
Elijahs hule (Haifa)
Elijahs hule har stor betydning for alle de tre store religionene i Israel. Det var her Elijah gjemte seg for kong Ahab og dronning Jezebel etter at han hadde drept 450 prester i Baal. Man kommer til hulen med heis fra Karmelitterklosteret som også er et besøk verd.
Karmelfjellet (Haifa)
Selv om Haifa er en moderne by, er den også et fint sted for avslappende gåturer i gatene som klamrer seg til Karmelfjellets skråninger.
Byen Safed (Israel)
Ikke langt fra Tiberias ligger den hellige byen Safed. Det sies at byen er så hellig at til og med fuglene holder seg i ro på sabbat. Om det er sant, kan man oppleve på en gåtur rundt i den sjarmerende gamle byen som rommer både restene av et gammelt korsfarer citadell og en god porsjon jødisk mystikk.
Dødehavet (Israel)
Dødehavet inntar en suveren førsteplass i kategorien "spesielle naturfenomener". Med et høyt saltinnhold er havet renset for alt liv. Til gjengjeld kan turister få seg en morsom og noen ganger smertefull flytetur på vannoverflaten. Det er umulig og ikke lurt å prøve å komme seg lengre ned i det lunkne, tykke vannet.
Ein Gedi området (Israel)
Ved Ein Gedi kibbutzen finnes det en herlig oase med en flott naturpark. Parken strekker seg gjennom en kløft og byr på et flott dyreliv og tropiske planter. Nedenfor kibbutzen ligger en av de mest populære strendene ved Dødehavet.
Fødselskirken (Israel)
I motsetning til andre berømte kirker er Fødselskirken først og fremst en kirke til bruk for gudstjenester og religiøse seremonier. Derfor prioriterer de ikke å tjene turister som for eksempel i Jerusalem. Kirken er bokstavelig talt bygget oppå det stedet man mener at Jesus ble født, og kirken er en stor opplevelse uansett hvor kristen man er. Selve hulen hvor Jesus ble født er ikke åpen i hele kirkens åpningstid, så undersøk åpningstidene før du setter kursen mot Betlehem.

Område og byguider

By: 
• Haifa
• Jerusalem
• Tel Aviv

Finn reisen til Israel her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK