Severdigheter Nicaragua

» Nicaragua

Severdigheter Nicaragua

Byen Bluefields (Bluefields)
Byen ligger et godt stykke fra alt annet, og hvis man ikke tar fly dit er det en langtrukken og ubehagelig reise. Orkanen Joan tok det meste av byen med seg i 1988, så det er bare rester av den koloniale arkitektur og hus på stolper igjen. Det gjør allikevel ikke badeområdet mindre attraktivt og byen ligger tross alt i et forstatt fantastisk naturområde.
Byen Granada (Granada)
Nicaraguas eldste by er Granada, som ligger på bredden av Lago del Nicaragua. I denne sjarmerende byen ligger blandt annet museum Convento de San Francisco som utsiller 2000 år gamle masker og statuer som ble funnet på en av sjøens øyer.
Byen León (León)
Nicaraguas intellektuelle og kulturelle sentrum har lenge vært byen León som har fostret den sandinistiske revolusjon. Her er veggmalerier og skuddhull til minne om de revolusjonære begivenheter. León er også en av de få byer som forstatt har en del av arkitekturen fra kolonitiden inntakt.
Den nye katedral (Managua)
Nueva Catedral da la Purísíma Concepcíon, den nye katedral, tar masse oppmerksomhet med sine rosa og lilla kupler. Mange finner den avskyelig, men den er allivel verdt et besøk.
Museet Las Huellas de Avahualinca (Managua)
Her kan man se det forhistoriske Nicaragua, og museet huser også det stedet hvor 9000 år gamle fotspor ble funnet. Fotsporene vender mot Lago del Nicaragua fordi de flykter fra en vulkan i utbrudd.
Nasjonalpalasset (Managua)
Palacio Nacional de la Cultura er en av de få bygninger av historisk verdi som fortsatt står etter borgerkrig og diverse naturkatastrofer. Ved inngangen til bygningen møtes man av to enorme malerier av de revolusjonære heltene Augusto Sandino og Carlos Fonseca.
Byen Masachapa (Masachapa)
Denne lille skitne byen ved kysten har noen av Nicaraguas mest fantastiske strender. En av dem, Pochomil, er overstrødd med fin hvit sand og ligger ned mot deilig krystallklart vann.
Havskilpadder ved La Flor (Nicaragua)
I den sydlige delen av Nicaragua ligger en strand hvor havskilpaddene hvert år kommer for å legge egg i sanden. Stedet er fredet fordi mellom juli og desember kommer det nesten 5000 skilpadder dit.
Katedralen i León (Nicaragua)
Mellom-Amerikas største katedral ligger i León. Her er den nasjonale dikterhelten Rubén Darío begravet. Katedralen innholder også mye spennende religiøs kunst fra kolonitiden.
Nasjonalparken Volcan Masaya (Nicaragua)
Litt utenfor hovedstaden Managua ligger denne nasjonalparken. Hovedattraksjonen er den rykende og sprutende Masayavulkanen. Den er omringet av en del mindre vulkaner og varme kilder som er rike på mineraler. De spanske koloniherrene trodde at dette var inngangen til helvete på grunn av det boblende mudderet og den sivende røyken som legger seg over stedet.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Bluefields
• Granada
• León
• Managua
• Masachapa

Finn reisen til Nicaragua her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK