Severdigheter Argentina

» Argentina
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 12 699,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter Argentina

Colòn teateret (Argentina)
Dette teateret er ikke bare Buenos Aires`, men hele Argentinas pryd. Det er et av de mest imponerende i hele verden. Utover å være utrolig vakkert, både innvendig og utvendig, byr det på noen storslåtte oppsetninger og på en meget interessant guidet tur helt ut i teaterets minste krok.
Det naturskjønne vindistriktet Cuyo (Argentina)
Cuyo er området hvor druene til Argentinas vidunderlige rød- og hvitvin blir til. Utover å besøke alle vinslottene er området, på grunn av sitt behagelige klima og en virkelig skjønn natur på kanten av Andesfjellene, også perfekt til utendørsaktiviteter. Tracking, klatring, rafting og mm.
Falkenlandsøyene (Argentina)
På tross av at øyene ennå tilhører den britiske krone er de en potensiell destinasjon for Argentinafarere med interesse for dyreliv. Øyen har et utrolig dyreliv som det er overraskende lett å komme tett innpå. Seler, pingviner og sjøløver er noen av de mange fasinerende dyr som det er mulig å iaktta på nært hold. Også lystfiskere vil nyte å kunne hive den ene havørreten etter den andre opp av vannet. Finn ytterligere informasjon på:
Fotball (Argentina)
Er du i en av de større byene bør du ikke snyte deg selv for en tilskuerplass ved en fotballkamp. Selv om du ikke er det fjerneste interessert i spillet er det nødvendig å overvære Argentinas fotballsirkus for å forstå hva lidenskap virkelig er for argentinerne. Nevn Diego Maradona og enhver argentiner vil med drømmende uttrykk i øynene fortelle om kjærlighet, storhet og fall.
Iguazù fossene (Argentina)
De gigantiske fossefallene på grensen mellom Argentina og Brasil er for mange selve høydepunktet ved et besøk i Argentina. Og med god grunn. De enorme vannmassene velter frem alle steder og trekker vakre regnbuer etter seg. Små stier fører en rundt i den imponerede parken hvor det både er mulig å seile tett på det brusende vannet og for å se det hele fra oven i et helikopter. Finn ytterligere informasjon på:
Jesuitruinene i Missiones (Argentina)
Missionesprovinsen ligger i det nordøstlige Argentina på ruten mellom Iguazù fossene og Buenos Aires. Det er noen fantastiske ruiner fra den sivilisasjonen som spanske jesuitter stablet på beina på 1600-tallet. Den prisbelønte filmen"The mission" er opptatt i dette området. Ruinene nåes fra byen San Ignacio de Minì.
Nasjonalparken Cerro Fitzroy (Argentina)
Kun få timer fra byen Calafate reiser fjelltoppene i Cerro Fitzroy Parken seg og er et mekka for klatrere og vandrere. Under skyene som konstant er i opprør slynger den snøkledte fjellkjeden seg gjennom endeløse sletter og frodig skog. Det er både utfordringer for den rutinerte fjellbestiger og de glade amatører som har på seg fjellsko for første gang.
Nasjonalparken Glaciares (Argentina)
Parken kan fremvise imponerende eksempler av kjempestore isbreer. Især Perito Moreno isbreen er imponerende, og ofte vil man miste et par åndedrett når vannet fra sjøen ved siden av bryter ismuren i et storslått scenario som varer i flere timer. Porten til parken er byen El Calafate i Santa Cruz provinsen. Finn ytterligere informasjon på:
Nasjonalparken Perito francisco P Moreno (Argentina)
Det rike dyrelivet i det sydlige Argentina er rikt representert i denne parken som på foruderlig vis ennå ikke er blitt "oppdaget" av noen av de store turselskapene. Fjellsidene er nærmest spraglende i deres alsidige nyanser og både pumaer, rever, kondorer ja selv falmingoer har hjem i dette fredfylte paradis.
Naturparken Laguna de los Pozoelos (Argentina)
Det er ikke akkurat flamingoer man forventer å finne i 4000 meters høyde. Allikevel er det ikke mindre enn tre arter i denne parken i Jujuy provinsen. Her kan man se den truede lamaarten, vicunaen som spankulerer rundt mellom parkens mange interessante arkeologiske steder. Ta varmt tøy på for vinden som pisker gjennom Andesfjellene kan være ubarmhjertig.

Område og byguider

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK