Severdigheter Singapore

» Singapore
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 8 540,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter Singapore

Fort Siloso (Sentosa)
Fort Siloso er det eneste fortet i Singapore som blir bevart. Det ble bygget av de britiske koloniherrer i 1880-årene for å beskytte innseilingen til Singapore havn. I dag kan man se en utstilling av gamle uniformer, gå i de smale tunnelene og høre kanonene bli skutt av.
Singapores historie (Sentosa)
Ved hjelp av lydeffekter og figurer i menneskelig størrelse gir utstillingen Images of Singapore et levende bilde av landets historie. Her kan man se hvordan immigrantenes verden så ut og man kan møte Sir Stamford Raffles, landets grunnlegger.
Verden under overfalten (Sentosa)
I Underwater World kan man spasere under vann uten å bli våt. Man beveger seg rundt i gjennomsiktige tunneler på et elektronisk fortau. Gjennom veggene i tunnelen kan man studere det mystiske og dragende livet under havets overflate og kanskje stå ansikt til ansikt med en tigerhaj.
Bydelen Chinatown (Singapore)
I Chinatown kan man studere det kinesiske folkelivet på nært hold. I de små smale gatene spilles det tradisjonelle kinesiske spill og det utøves tai chi. Her kan man bli spådd i hånden og kjøpe vakre treskjærerarbeid. Flere av de vakre templene ligger i Chinatown hvor man også kan nyte det kinesiske kjøkken.
Changhi fengselet (Singapore)
I det beryktede Changhi fengselet ble allierte fanger utsatt for fryktelige pinsler av deres japanske fangevoktere under 2. verdenskrig. Fengselet er stadig i bruk og narkobakmenn henrettes fra tid til annen. Det er et museum i fengselet som blant annet beskriver japanerenes invasjon av Singapore.
Den botaniske hage (Singapore)
De botaniske hagene dekker et areal på mer enn 52 hektar, inklusiv litt regnskog. I orkidèhagen finnes det over 250 forskjellige orkidèer, blant annet Singapores nasjonalblomst. I den grønne oasen kan man om morgenen se kinesere utøve tai chi akkompagnert av alle fuglene som lever i hagene.
Det Nasjonale Musem (Singapore)
Museets faste utstilling som rommer en stor samling historiske og etnografiske gjenstander fra sydøst Asia er ikke veldig spennende. Det er derimot verdt å besøke bygningen på Stamford Road for å se de skiftende utstillingene.
Forlystelsesparken Haw Par Villa (Singapore)
Har man med seg barn til Singapore skal man simpelthen besøke Haw Par Villa. Den store forlystelsesparken er bygget opp om den kinesiske mytologi. Foruten en vannrusjebane som kan få hjertet til å stoppe er det forestillinger om den kinesiske mytologi. Det kryr av fargestrålende figurer som drager og uhyrer i hele parken.
Forlystelsesparken Tang Dynasty City (Singapore)
Det er vanskelig å overse denne "landsbyen" som er omgitt av steinmur. Tang Dynasty City er en tema forlystelsespark og bygget over det kinesiske Tang Dynasty som styrte Kina fra år 618 til 907. Parken gir et innblikk i livet i Kina i den perioden.
Hajjah Fatimah Moskèen (Singapore)
Hajjah Fatimah Moskèen ble bygget i 1845 og er den eldste moskè i Singapore. Den ble bygget av en kvinne, Hajjah Fatimah, fordi hun elsket en adelsmann fra Bugis. Hajjah Fatimah og noen av hennes familiemedlemmer er begravet i moskèen.

Område og byguider

Område: 
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK