Billige flybilletter til Singapore

Billige flybilletter til Singapore

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Singapore

Fra Oslo

Fra Stavanger

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Billige flybilletter til Singapore

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
9. des 23. des
OSL
SIN
SIN
OSL
Air France 1 stopp
KLM 1 stopp
Fra kr. 6 181,- Velg
18. jan 23. jan
OSL
SIN
SIN
OSL
Turkish Airlines 1 stopp
Turkish Airlines 1 stopp
Fra kr. 6 286,- Velg
6. jan 20. jan
OSL
SIN
SIN
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 6 829,- Velg
17. okt 25. okt
OSL
SIN
SIN
OSL
Qatar Airways 1 stopp
Qatar Airways 1 stopp
Fra kr. 7 636,- Velg
28. aug 5. sep
BGO
SIN
SIN
BGO
SAS Turkish Airlines 2 stopp
Turkish Airlines 2 stopp
Fra kr. 8 685,- Velg
Bedøm reisemålet (209 bedømmelser)
4.6

Fly til den futuristiske bystaten Singapore

Singapore – BY OG LAND: Singapore er en bystat i Sørøst-Asia, og på mange måter et mikrokosmos av hele regionen. Fly hit og opplev hele Asia samlet på et sted.

Første gang man lander i Singapore, må man gni seg i øynene – og det skyldes ikke jetlag. Nei, årsaken er at byen nærmest ser ut til å være fra en science fiction-film.

Singapore er en toppmoderne sørøstasiatisk tiger som brøler og maler på en gang.

Bystaten er på en og samme tid et lite land og en storby, og rommer alle regionens folkeslag og etniske grupper. Turister som kommer til byen blir ofte overrasket over mangfoldigheten i Singapore.

Som følge av de mange nasjonalitetene, finnes det også svært mange språk; engelsk, mandarin kinesisk, malay og tamil. Tilsvarende finnes også buddhisme, islam, kristendom, hinduisme, jainisme, sikhisme, taoisme og konfusianisme side om side. Det bor litt mer enn fem millioner mennesker i Singapore.

Årsaken til de mange forskjellige nasjonalitetene, går tilbake til Singapores fortid som en britisk koloni grunnlagt i 1819. Etter uavhengigheten har landet for øvrig blitt et av de mest velstående landene i verden og kan også skilte med verdens travleste havn.

Som turist vil man virkelig få mange opplevelser ved å reise til Singapore, og det tilbys et godt utvalg av flyruter å velge mellom. Hvis du har bestemt deg for å reise til Singapore, bør du søke etter flybilletter til byen på Travelmarket.no. I venstremenyen kan du velge om din reise til Singapore skal ha ingen eller flere flybytter. Du kan også sortere resultatene etter reisetiden til landet.

Fly inn til drømmeland
Singapore er Sørøst-Asias senter når det kommer til flytrafikk. Det er enklest å reise hit med fly, med mindre man kommer fra Malaysia eller Indonesia.

Det tilbys direkte forbindelser til Europa, Midtøsten, Australia, New Zealand, Nord-Amerika og Sør-Afrika. Singapore er også et populært stopp på «kenguru-ruten» mellom Australia og Europa.

Hvis du befinner deg i Singapore, kan du komme deg til ethvert sted på kloden i løpet av kort tid. Som følge av Singapores meget sentrale plassering på fly-verdenskartet, er det lett å finne den riktige flybilletten hit.

I motsetning til de fleste andre flyplasser, er det i Singapore ingen separate soner for avreise- og ankomstpassasjerer på de viktigste terminalene før passkontroll. Det gir gode muligheter for passasjerer som vil shoppe og spise.

Hvis du har mer enn fem timer til overs, kan du på flyplassen melde deg på en gratis bytur. Du henvender deg bare hos «Free Singapore Tours» på flyplassen.

Shopping i Singapore
Orchard Road-området er dominert av flere etasjer høye shoppingsentre og hoteller, og er episenteret for turismen. Shopping er nesten et must, da Singapores priser og utvalg er helt «superb».

Singapore har et overdådig utvalg av gode shoppingsteder: Marina Bay, Bugis Street, Chinatown, Geylang Serai, Kampong Gelam & Arab Street, Little India, North Bridge Road, og som nevnt, Orchard Road. Og husk – det er kun du og din økonomi som setter begrensningene.

Singapores største shoppingsenter, VivoCity, er en opplevelse som har tiltrukket seg millioner av mennesker siden åpningen i 2006. Når du til slutt har fått tilfredsstilt shoppingbehovet, kan du ta turen ut på byen.

Aktiv i Singapore
Mer enn 13 millioner turister flyr hvert år inn til Singapore. Det skyldes ikke bare at byen omtrent ikke har kriminalitet, er en miljøvennlig by, eller at befolkningen for nesten alles vedkommende snakker glimrende engelsk. Det skyldes også byens tre plusser som turistene gjerne noterer seg. Det viktigste er naturligvis de mange opplevelsene som tilbys i byen.

Mange besøker verdenskjente Singapore Zoo og Night Safari som tilbyr muligheten til å se asiatiske, afrikanske og amerikanske naturscener om natten, og uten synlige barrierer mellom gjestene og de ville dyrene. Singapore Zoo har et «åpen zoo»-konsept, hvor dyrene blir hold i innhegninger, adskilt fra de besøkende ved skjulte tørre eller våte vollgraver i stedet for bur.

Er du spesielt interessert i fugler, er Jurong Bird Park også en god mulighet. Her fokuseres det på fugler. Reisende som vil vite mer om Andre verdenskrig, kan besøke turistøya, Sentosa, hvor Fort Siloso ligger. Festningen ble bygget som forsvar mot japanerne, og her kan besøkende se massevis av spennende våpen.

Ønsker du fred og ro i sinnet, kan et besøk i den botaniske hagen og Gardens By the Bay være det som skal til. Du kan også nyte utsikten fra Sands SkyPark, hvor du kan se ned på skyene.

En smak av byen
Ikke overraskende vil du også finne Singapores mangfoldighet i grytene. Her kan du smake tradisjonell malajmat, halal, europeisk og flott kinesisk mat. Alle blandingsvarianter stortrives, og menyene vil glede ethvert øye. Her brukes det gaffel, kniv, skjeer og pinner ved samme bord, og uten problemer.

Når kvelden faller på, skjer det noe magisk i Singapore. Alt det effektive og businesslignende trer inn i bakgrunnen, og frem kommer barene og nattklubbene. Slipset blir bokstavelig talt løsnet, for nå skal livet nytes.

Barer, puber og nattklubber pulserer i denne rene og svært futuristiske byen – og forvandlingen må bare oppleves. Hvis du kun opplever Singapore om dagen, vil du kun ha sett halve sannheten.

I Travelmarkets søkemotor kan du finne alle typer flybilletter til Singapore.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Singapore: Oslo til Singapore 11. mars til 14. mars fra kr. 6 147,-

Populære reisemål i Sørøst-Asia