En tradisjonell trebåt flyter på det klare turkise vannet med fjellkjeder i bakgrunnen under en blå himmel.

Billige flybilletter til Phuket

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Phuket

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
23. aug 6. sep
OSL
HKT
HKT
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 6 567,- Velg
4. okt 17. okt
OSL
HKT
HKT
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 6 909,- Velg
21. jan 4. feb
OSL
HKT
HKT
OSL
Lufthansa Singapore Airlines 2 stopp
Singapore Airlines Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 7 119,- Velg
30. sep 13. okt
OSL
HKT
HKT
OSL
Air France 2 stopp
KLM 2 stopp
Fra kr. 7 342,- Velg
1. okt 13. okt
OSL
HKT
HKT
OSL
Air France 2 stopp
KLM 2 stopp
Fra kr. 7 428,- Velg
2. des 16. des
OSL
HKT
HKT
OSL
Lufthansa Singapore Airlines 2 stopp
Thai Airways Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 7 470,- Velg

Fly til paradisiske Phuket

En reise til Phuket byr på snorkling, elefanter, mat i verdensklasse, gylne templer, avslapning og strandliv. Man kan vel nesten si at Phuket er paradis på jord.

Hvite strender, turkisblått hav, grønne skoger, tropiske ananaser og oransje ”Nemo”-fisk
Phuket er Thailands største øy, og den er intet mindre enn paradisisk. Rundt øya finner du det vakreste turkisblåe hav, hjemstedet for et overdådig dyreliv; her kan du blant annet se klovnefisk som er kjent fra ”Find Nemo”-filmene. Havet ruller seg opp på de kritthvite strendene, som omkranses av svakt svaiende, skyggegivende palmer. Reiser du litt lengre inn i landet, kan du se rismarker, gummitreplantasjer, samt plantasjer med kokosnøtter, ananas og cashewnøtter.

Kultur, tempelbesøk og moro

I tillegg til den fantastiske naturen, er det mange andre severdigheter du bør få med deg. De fleste thailendere er buddhister, og det er en spennende opplevelse å besøke de buddhistiske templene. Reis på utflukt til blant annet The Big Buddha, en 45m høy buddha-statue som kan ses fra det meste av det sydlige Phuket. Her har du en fantastisk panorama-utsikt over øya. Du bør også besøke det flotte tempelet, Wat Chalong, som er øyas viktigste tempel. Husk at du aldri skal rette fotsålene dine mot en buddha – det er viktig for thaiene, og det skal man overholde.

Det finnes også mange forskjellige attraksjoner for barna; Zoologisk hage, minigolf, sommerfuglhager og et maritimt besøkssenter, bare for å nevne noen.

Snorkling, dykking, jungel og bungee jump

Når man tenker på Phuket, tenker man gjerne på strandliv. Det er aktivitet på øyas strender dagen lang, og om kvelden og natten er det fest for alle pengene. Du finner de beste strendene på øyas vestkyst, og spesielt strendene ved Kata, Patong og Karon, og strendene ved Nai Han og Kamala er glimrende strender. Du kan leie utstyr og på egenhånd snorkle- og dykke, eller du kan bli med på en av de organiserte turene som arrangeres av erfarne dykkere. Phuket kan by på noen av de beste dykkestedene i verden.

Om du er større tilhenger av livet til lands, kan du bli med på en guidet tur til noen av øyas frodige skoger, som er hjemsted for blant annet aper villsvin, elefanter, bjørner, fargerike fugler, og muligens også tigre. Om du elsker å bli utfordret og virkelig føle livet på kroppen, kan du kaste deg ut i et bungee jump. Med dette garanteres du god action, og det kan oppleves flere steder på Phuket. Kjøp en billig flybillett, ta med snorklemasken, dykkerflasken, eller andre gode reiseeffekter, og kast deg ut i eventyret på Phuket.

Mat og shopping på Phuket

Det thailandske kjøkken er i en klasse for seg selv. Maten er sterkt krydret, og helt enkelt forrykende. Når du er på Phuket, bør du selvfølgelig spise fisk og skalldyr, men prøv også noen supper, som for eksempel Tom Yum Gung og Tom Kha Gai, i tillegg til forskjellige karri-retter.

Etter et godt måltid er det alltid fint med litt shopping, og det finnes det massevis av muligheter for på Phuket. Her bys det på et flott weekendmarked, hvor du kan kjøpe all verdens av ting for en billig penge. I tillegg finnes det også flere butikksentre, mange lokale håndverkere og det morsomme Patong-markedet, hvor du kan kjøpe massevis av kopivarer. Husk, at du alltid bør prute på prisen på marked, og når du kjøper fra lokale selgere.

Fly til Phuket, nyt livet og dra på øyhopping

Du kan enkelt finne billige flybilletter til Phuket fra Oslo, hvis du bor på Østlandet, men det kan også lønne seg å se etter flybilletter fra andre byer i Norge. Når du ankommer Phuket, er det lett å reise videre med lokale ferger til de mindre øyene, som for eksempel Ko Phi-Phi, Ko Lanta og Ko Yao Yai.

De mest populære lufthavnene i Thailand

Populære reisemål i Sørøst-Asia