Charterreiser til Phuket

Charterreiser til Phuket

Billige reiser til Phuket

Billige reiser til Phuket

Bedøm reisemålet (64 bedømmelser)
4.5

Phuket - et ferieparadis

[excerpt]

Strand og natur på Phuket

Byen Phuket har over 70 000 innbyggere og var tidligere en viktig handelsby. Her finner du et virvar av småbutikker og hyggelige kafeer. Den eldre delen av byen er i portugisisk og kinesisk stil. Et besøk på Phukets største marked, Th Ranong, er en fantastisk opplevelse.

Området Patong Beach er Phukets mest populære reisemål med kritthvite strender og et yrende natteliv med mange ungdommelige tilreisende. Kata Beach er et av de mer stillferdige områdene i Phuket og ligger på den sørlige delen av halvøyen. Her er det billig innkvartering og fantastiske strender. Rawai Beach er omgitt av pinjetrær som byr på herlig skygge i ferieparadiset som har fantastiske restauranter.

Øyer rundt Phuket

Det er mange fantastiske øyer i området rundt Phuket som byr på varierte opplevelser for store og små. På Surin-øyene ligger Koh Surin nasjonalpark som er et snorkleparadis med flere flotte strender. Øyen Similan står oppført som et av de ti beste dykkeområdene i veien. Her har du sjansen for å se den beryktete hvalhaien som er verdens største fisk.

Kun 15 minutter øst for Phuket ligger de to koselige øyene Koh Khai Nok og Khai Nui er som begge har langgrunne strender og vakre korallrev på begge sider. Phi phi øyene er svært populære blant turister fra Skandinavia og har både billig innkvartering og flere luksushoteller. Jungel, høye fjelltopper og fantastiske strender gjør dette til et paradis.

Phuket er for den eventyrlystne og for den som vil oppleve fantastisk strandliv. Her kan du nyte, oppleve og utforske. Finn din charterreise til Phuket allerede i dag.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Sverige og Danmark:
Charterresor till Phuket | Charterrejser til Phuket

Charterreiser och reiser til Thailand

Charterselskaper med charterreiser til Phuket

  • Billige charterreiser med Apollo
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med TripX
  • Billige charterreiser med TUI
  • Billige charterreiser med Ving

Finn reisen til Phuket her

Les mer på bloggen vår