Restplasser til Phuket

Restplasser til Phuket

Billige restplasser til Phuket

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Finn billige restplasser til Phuket

Med en billig restplass til Phuket vil du få en overdådig ferieopplevelse i så fortryllende omgivelser som du bare kan drømme om.

Thailands største øy har noe for enhver smak

Du vil bli fullstendig overveldet fra det øyeblikk du setter foten i Thailand. Det er varmt, solfylt, eksotisk og enestående vakkert. På Phuket finner du de hviteste sandstrender omgitt av vakkert, klart hav. Øya prydes av fargestrålende blomster og tropiske planter over alt, spraglete sommerfugler danser i takt med sikadenes sang og søte gekkoer piler over veggene for å fange insekter. Og ikke minst tar lokalbefolkningen i mot deg med store smil og åpne armer.

Maten er sterk, men smaker fantastisk, drikkevarene er billige, og en omgang massasje er den beste måten å avslutte dagen p, det vil si før nattelivet overtar.

Phuket har noe å tilby alle turister uansett alder, interesser og pengepung. Og har du først vært i Thailand én gang, blir det nesten garantert ikke den siste.

Phuket by – liv og røre, utsiktspunkter, markeder og thaiboksing

Selve byen Phuket er et mylder av liv, turister og aktiviteter, men setter du deg ned for å bare nyte livet kan du saktens oppdage den opprinnelige byen bakenfor alt dette. Der hvor livet og dagene ikke bare farer av sted. Bak skiltene som reklamerer for mat, tøy, drikke og andre godsaker finner du de gamle, vakre, portugisiske bygningene som en gang i tiden dominerte byen.

I Phuket by fins det all verdens spennende severdigheter å gi seg i kast med. Hvis du er glad i en god utsikt bør du gå opp bakken Khao Rang og fra toppen nyte den fabelaktige utsikten over området. Skulle du få lyst på en tur til et godt marked fins det fine dagmarkeder som ligger midt i byen. Akkurat her har det blitt holdt marked siden de gamle handelsdagene hvor pirater herjet i farvannet og de europeiske skipene begynte å legge til kai. Nå til dags blir det mest solgt eksotiske matvarer her, men du kan også finne spennende suvenirer å kjøpe med hjem.

Hvis du heller vil overvære noe med litt mer punch i vil det være en spennende opplevelse å se thaiboksing på nært hold. Du kan blant annet kjøpe billetter til Thailands nasjonalsport på hotellet OnOn.

Romantikkens høyborg

Hva er vel mer romantisk enn å dra på bryllupsreise til Phuket – muligvis et av de stedene i verden hvor man kommer nærmest et paradis på jord. I hvert fall er Thailand og landets største øy Phuket ofte førstevalg når man skal finne ut hvor bryllupsreisen skal gå.

Går dere etter den helt store bryllupsopplevelsen kan dere også velge å bli viet på en av de kritthvite sandstrendene på Phuket. Med turkisblått hav som bakteppe og bølgenes brus som bakgrunnsmusikk kan det vel nesten ikke bli mer romantisk.

Skilpadder og snorkling ved Phukets strender

Når du har fått tak i en restplass til Phuket kan du nyte strender i toppklasse med lys sand, krystallklart vann og strålende solskinn. Hat Mai Khao-stranden er den lengste på Phuket, og det er ikke bare turister som valfarter hit. Fra november til februar kommer det utallige havskilpadder til denne stranden for å grave de små, trillrunde eggene sine varsomt ned i den varme sanden. Å få overvære dette er litt av en livsbekreftende opplevelse.

For de som er glad i å snorkle er strendene på Phuket et sant eventyr. Det overdådige fiske- og dyrelivet i sjøen må bare oppleves. Mange hoteller leier ut snorkleutstyr, men hvis du vil oppleve noe helt spesielt bør du dra til stranden Hat Nai Yang. Et stykke fra stranden finner du et spennende rev hvor vannet noen steder bare er 20 cm dypt.

Det gjelder bare å finne en billig restplass til Phuket først.

Søk også etter restplasser med avreise fra Sverige og Danmark:
Sista Minuten till Phuket | Afbudsrejser til Phuket

Reiseselskaper med restplasser til Phuket

  • Billige restplasser med Apollo
  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med TUI
  • Billige restplasser med Ving

Finn reisen til Phuket her

Les mer på bloggen vår