All Inclusive-reiser til Thailand

All Inclusive-reiser til Thailand

Bedøm reisemålet (21 bedømmelser)
4.5

Thailand – All Inclusive reiser til smilets land

SIAM: Thailand er fortryllende og det er ikke uten grunn av landet er en klar favoritt blant oss nordmenn når det er snakk om oversjøiske reisemål.

Thailand ligger i det sørøstlige Asia og er et buddhistisk kongedømme som ligger omtrent midt mellom India og Kina. Landet var i århundrer kjent som Siam og lå midt i et veiskille av kultur og religion.

I motsetning til de øvrige sørøstasiatiske landene, har Thailand aldri vært en koloni under et europeisk land. Landet har derfor alltid hatt selvstendighet og gode forbindelser med de europeiske landene.

Det thailandske kjøkken
Det thailandske kjøkken har hentet inspirasjon fra ulike folkeslag som gjennom århundrer har kommet til landet. Som en slags «gryterett» har det thailandske kjøkken innslag fra alle asiatiske land.

Thaimat er kjent som herlige retter av karri, nudler, ris, supper og massevis av grønnsaker som gjerne spises med pinner, skje eller gaffel. Her blandes det sure med det søte. Maten er full av farger og thaimaten blir elsket av både barn og voksne.

Hvis man velger et godt All Inclusive hotell i Thailand, kan man reise gjennom en kulinarisk opplevelse som vil elskes av ganen.

Postkortstrender
Thailand har tusenvis av kilometerlange kyststrekninger med hvite sandstrender, bukter, viker og vakre drømmeøyer.
Thailands flere tusen fantastiske strender er kjent verden over. Hvert sted har sin egen spesielle karakter og uansett om du ønsker en actionfylt ferie, en festlig strandferie eller en avslappende ferie i et rolig tropisk paradis, vil du garantert finne din perfekte drømmestrand i dette paradisiske landet. Året rundt bys det på sol og varme, og det er ikke vanskelig å forstå at vi nordmenn har falt for Thailand.

De mest populære feriestedene på Andaman-kysten er Phuket, Mu Ko Similan, Mu Ko Surin, Ao Phang-Nga, Krabi, Phi Phi øyene, Mu Ko Lanta og Tarutao.

Ved Thailandgulfen er det spesielt feriestedene Cha-am og Hua Hin, Ko Samui, Ko Pha-Ngan, Mu Ko Ang Thong og Ko Tao som tiltrekker seg mange turister.

På østkysten ligger Pattaya, Rayong, Ko Samet og Ko Chang. Alle byr på svært gode kvaliteter og det er derfor vanskelig å fremheve et sted fremfor et annet. En All Inclusive reise til Thailand er derfor ikke nok – hit må du reise flere ganger.

Sport, aktivitet og bading i Thailand
Thailand er et populært reisemål for turister som elsker vannsport. Her kan du prøve for eksempel kano og kajakk. Landet byr på spektakulære steder hvor du kan prøve deg mot kreftene i havet som for eksempel rundt Krabi og øyene Phuket og Phang-Nga-bukten. Det er også gode muligheter for å bli med på tredagersturer med BBQ-middager fra Phuket.

På turen kan man for eksempel utforske øyer som Ko Chang Lat og Blue Room som er en stalakittgrotte.

Svømmere elsker Thailand og det med god grunn. Thailand er et paradis med sine vakre sandstrender, sitt herlige palmesus og krystallklare varme vann. Mange av strendene tilbyr flotte muligheter for snorkling ved korallrevene hvor man kan se tropisk fisk og andre havdyr som lever i det grunne vannet nært kysten. Snorkleturer og kurs i dykking og snorkling er mulig rundt Phuket, Samui og Pattaya samt andre stranddestinasjoner i Thailand.

Vindsurfing er blitt en av Thailands mest populære vannsportsaktiviteter. Vannsporten praktiseres på alle Thailands strender og man kan lære seg å surfe på alle de større strendene i Phuket, Samui, Pattaya og Krabi samt på øyene Ko Tao og Ko Chang.

Det er også stor entusiasme for jetski over hele Thailand. Jetski kan leies ved de større strendene på Samui, Phuket, Pattaya, Samet og Krabi.

Wakeboarding, som er en blanding av vannski og snowboarding, er raskt, spennende og fantastisk, og allerede meget popularitet i Thailand. Begge kan leies på de største strendene som for eksempel Phuket, Samui og Pattaya.

Nyt livet med All Inclusive i Thailand
Thailand har det hele og en ferie i dette herlige landet trenger ikke bare være strandferie og fest. Besøk noen av de vakre templene og opplev Thailands vakre skjønnhet.