Strand med solsenger og parasoller ved solnedgang, med en lang brygge som strekker seg ut i sjøen.

All Inclusive-reiser til Egypt

Billige All Inclusive reiser til Egypt

Fra Oslo

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Egypt

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Trondheim Værnes

Dive Inn Resort
Dive Inn Resort Rom for 2-3 personer. All Inclusive
Sharm El Sheikh, Sinai og Rødehavet 18. aug fra Oslo 7 netter
All Inclusive
4 995,- Velg
King Tut Aqua Park Beach Resort
King Tut Aqua Park Beach Resort Dobbeltrom
Hurghada 15. aug fra Oslo 7 netter
All Inclusive
11 261,- Velg
Amwaj Beach Club Abu Soma Resort
Amwaj Beach Club Abu Soma Resort Economy dobbeltrom
Soma Bay 15. aug fra Oslo 7 netter
All Inclusive
12 829,- Velg
Panorama Bungalows El Gouna
Panorama Bungalows El Gouna Lagoon dobbeltrom (utsikt over hagen)
El Gouna 15. aug fra Oslo 7 netter
All Inclusive
13 437,- Velg
Verginia Sharm Resort
Verginia Sharm Resort Dobbeltrom (utsikt over bassenget)
Sharm El Sheikh, Sinai og Rødehavet 28. jul fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
20 071,- Velg
Bedøm reisemålet (31 bedømmelser)
4.6

Unike severdigheter i Egypt

Landet som ligger mellom Middelhavet og Rødehavet er kjent for sin antikke sivilisasjon og fantastiske historie. Her kan du oppleve noen av verdens mest kjente og imponerende severdigheter samt flotte muligheter for en All Inclusive ferie.

Unike severdigheter
Få land har en like interessant historie som Egypt – et land som byr på severdigheter utover det vanlige. Vi har samlet et lite utvalg:

Kairo og omegn
Kairo er landets hovedstad og derfor samlingspunktet for mange av de største opplevelsene og severdighetene. Det kan anbefales å starte med et besøk ved de verdensberømte Giza pyramidene og den nærliggende Sfinksen like utenfor Kairo. Pyramidene representerer den klassiske pyramiden fra det antikke Egypt som er ikoniske symboler for hele landet. Til og med den dag i dag er det vanskelig å forstå hvordan de store bygningskonstruksjonene ble reist for så mange år siden og det er derfor heller ikke rart at den store Keopspyramiden er et av verdens syv underverker. Området byr også på muligheter for en tur på kamelryggen eller flotte lyd- og lysshow på pyramidene på kveldstid.

Det Egyptiske Museum
Dette store museet gjennomgår for tiden en enorm renovering, men tilbyr likevel en unik mulighet til å få et innblikk i Egypts fantastiske historie. Her kan du utforske viktige kunstskatter og slappe av i museets små hager. I museet kan du også se objekter fra den tidligere farao Tutankhamons grav som ble konge i landet i en alder av 9 år tilbake i år 1334. Museet ligger ved den berømte Tahrir-plassen i sentrum av byen.

Khan al-Khalili basar
I denne imponerende basaren kan du kjøpe alt fra gull og edelsteiner til velduftende såper og fargerike krydderier. Basaren er åpen fra tidlig morgen til sent på kveld og hvis du får lyst på en liten matbit finnes det massevis av restauranter, kafeer og gateselgere som tilbyr mat og drikke.

Al-Azhar moskéen
Denne moskeen ble bygget i år 969 og huser et universitet og flere skoler. Den har i flere århundre vært en utdanningsinstitusjon for muslimske lærde fra hele verden som fortsatt kommer hit for å studere islam. Moskeen har i dag stor betydning for religionen og har en stor stemme i holdningsspørsmål vedrørende islam. Samtidig er den også en vakker oppført bygning og et arkitektonisk prakteksemplar.

Cruise på Nilen
Dra på cruise på verdens lengste elv, Nilen, som har sitt utløp i Middelhavet og renner gjennom Kairo. Her kan du oppleve den frodige naturen og de ville Nilkrokodillene som svømmer rundt blant lokale fiskere og båtmenn. Her kan du nyte vakre naturopplevelser som du ikke vil finne i resten av landet på grunn av det ellers tørre ørkenklimaet. Du kan reise helt fra Kairo til Aswan i sør og eventuelt ta en stopp i Luxor på veien. Luxor kalles ”verdens største friluftsmuseum” og kan skilte med Luxortemplet og Kongenes Dal samt mange andre antikke severdigheter.

Egypt – All Inclusive for alle
Egypt byr på et hav av muligheter når ferien skal nytes med sol og bading. Her kan vi spesielt anbefale Sharm el Sheik og Hurghada-kysten som tilbyr imponerende hoteller og resorter like ved vannkanten i form av både hav og svømmebasseng. Siden klimaet alltid er varmt om sommeren og mildt om vinteren, er Egypt er fantastisk reisemål når du ønsker å slappe av. Husk også dykkemasken da det er gode muligheter for å snorkle og dykke utenfor kysten av Sharm el Sheik. I begge byer tilbys det også massevis av restauranter og shoppingmuligheter for ethvert budsjett. Egypt er spekket med opplevelser, unike severdigheter og All Inclusive reiser.

Avreiselufthavner til Egypt