Restplasser til Egypt

Restplasser til Egypt

Utvalgte restplasser til Egypt

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Finn en billig restplass til Egypt

Bedøm reisemålet
4,3
(48 bedømmelser)
Finn en billig restplass til Egypt
Leter du etter restplasser til Egypt, er du kommet til riktig sted. Her på Travelmarket.no har vi samlet tilbudene fra alle reisebyråene, slik at du bare trenger å søke ett sted, for å få et overblikk over markedet.

De populære feriedestinasjonene i Egypt som for eksempel Sharm el-Sheikh, Hurghada og Makadi Bay, tiltrekker seg år etter år flere tusen norske turister. Og det er ikke uten grunn; Egypt er et yndet reisemål for bl.a. dykkere, da vannet er krystallklart og man kan oppleve noen av de vakreste korallrev. Og liker man ørkensafari eller en shoppingtur i en av de spennende og kulturrike basarene, er det absolutt åpenbart, at Egypt er et meget populært reisemål.

Også i vintermånedene kan man reise til Egypt, da det mange steder er 20 varmegrader og blå himmel. Ofte vil man se lokalbefolkningen gå rundt med store vinterjakker og luer, mens man selv som en ekte skandinaver, kun er kledd i badetøyet på vei mot stranden. Det virker helt surrealistisk, men det er jo også forståelig, når det i noen områder er mer enn dobbelt så varmt i sommermånedene. Og i forhold til vanntemperaturen i Norge, kan man i Egypt forvente en betydelig høyere badevannstemperatur, i og med, at det er 20 varmegrader i luften om dagen. Vannet må jo ikke varmes opp fra kun få pluss grader, og da er det jo i motsetning til det norske badevannet, allerede godt oppvarmet hele året rundt.

Mange mener, at det mest fantastiske og vakreste man kan se, når man reiser avgårde på en av de billige restplassene til Egypt, finnes under havets overflate. Når man dykker i Egypt, blir man lett forelsket i den vakre paradisverdenen under havoverflaten, her vil man kunne se vakre koraller og fisker i all verdens farger og størrelser.

I Egypt er det gode muligheter, for å få svært god mat, men det er også mulig å få litt opprørt mage, om man spiser på et sted bare fordi prisen er helt i bunn. Heldigvis er det ikke umulig å finne gode restauranter og få en deilig 3-retters middag til halvparten av det den ville kostet i Norge. Og servicen er helt topp, ettersom de ansatte forventer og ønsker tips. Når man først har spist ute et par ganger og blitt vant til det høye servicenivået, skjønner man, at servitørene fortjener å få en del tips. Selv om det som forstås med ”en del” selvfølgelig er i en helt annen og mindre målestokk enn på en dansk restaurant.

Hvis du allerede er klar til å reise avgårde, kan du skynde deg å søke på restplasser til Egypt i vår søkemotor.

Generelt sett har restplasser den innlysende fordelen, at man kan få reisen til en lavere pris enn normalt, noe som for mange vil være den primære årsaken til, at man velger en restplassreise. En annen fordel som man raskt kan venne seg til er, at man ikke behøver å planlegge akkurat hvilken uke av ferien man vil bruke på en utenlandsreise. Hvis den norske sommeren skulle vise seg fra sin beste side, kan man jo utnytte den, i hvert fall bare for en del av ferien?

Under alle omstendigheter, er restplasser til Egypt en hit blant de fleste unge som gamle, det er derfor bare å finne en restplass som matcher akkurat det dere er på jakt etter.

Travelmarket. no ønsker dere en riktig god reise!

Avreiselufthavner til Egypt

Restplasser fra Oslo Gardermoen

Reiseselskaper med restplasser til Egypt

Restplasser med AmiSol Travel
Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.