Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Sharm El Sheikh

Restplasser til Sharm El Sheikh

Den elskede egyptiske destinasjonen: Sharm el Sheikh

Bedøm reisemålet
4,5
(165 bedømmelser)
Sharm el Sheikh har fungert som er feriested siden 60-tallet, og det varme, tørre klimaet i kombinasjon med den attraktive stranden, lokker ikke kun europeere, men også rike arabiske turister fra nær og fjern.

Blant annet engelske og norske turister elsker de mange soltimene og de fantastiske mulighetene som destinasjonen kan by på for alle, uansett kjønn og alder. De fleste gjester flys inn til den lokale flyplassen som er Sinai-halvøyas mest travle, men også ferger og busser forbinder Sharm el Sheikh med den øvrige omverdenen.

I forbindelse med dykking er stedet velkjent, verdensberømt og svært bra, da havet er varmt, og det er bra sikt året rundt. Det er massevis av forskjellige, fargerike fisker å se, og når det skal velges dykkerskole, er det et bredt utvalg for enhver lommebok. Spesielt ved den vakre, lille øya, Tiran, er det spennende dykking for glade turister.

Restplassreise med mer enn dykking

Noen turister drar også på utflukter, for å ri på kameler eller hester i ørkenen ved Sharm el Sheikh. Det er også mulig å booke en jeep og bli kjørt rundt til dit dere måtte ønske. Mange reiseselskaper velger å kjøre til fjellet, Sinai, som ikke ligger så langt unna, og byr på vakker natur for alle.

Det er også mulig å leve og bo hos de lokale beduinene, hvis dere som reisende er mer ute etter eventyr enn charterreise og resorter på en restplassreise. Uansett hva dere velger å spise på restaurantene, er det et variert utvalg av både lokal mat, europeiske retter og fastfood til barna. Et besøk i den gamle bydelen er for øvrig å anbefale, hvis man liker mer den lokale følelsen og kanskje vil ha en romantisk date med kona, mannen eller kjæresten.Sharm el Sheikh er kjent for sine internasjonale fredskonferanser, samt den flotte kyststrekningen som enkelt kan få enhver til å hoppe ut i bølgene og dykke litt.

Avreiselufthavner til Sharm El Sheikh

Restplasser fra Oslo Gardermoen

Reiseselskaper med restplasser til Sharm El Sheikh

Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.