Viktig informasjon om Coronavirus
Charterreiser til Sharm el Sheikh

Charterreiser til Sharm el Sheikh

Avreisedag
Fleksibel
+1 uke
Varighet
Alle
Flyplasser
Alle
Land
Alle land
Spesifikasjoner
Spes.+uspes. hotell
Til
Alle områder
Søk

Badebyen Sharm el Sheikh

Bedøm reisemålet
4,2
(34 bedømmelser)
Badebyen Sharm el Sheikh ligger på sørspissen av Sinaihalvøya i Egypt med en perfekt beliggenhet ved Rødehavet. Her finnes en god blanding av naturopplevelser og historiske attraksjoner, av aktiviteter og late dager på stranden.

Natur og aktiviteter i Sharm el Sheikh

Utenfor kysten ligger det fabelaktige korallrev som har gjort området til et yndet sted for sportsdykkere. Revene Shark og Jolanda er to av rødehavets mest berømte dykkeropplevelsene og plassert på en topp fem i verden. Skipet Dunraven sank i 1876 på vei fra India til England, skroget som er forholdsvis inntakt er kun en spennende dykketur unna.

Det er også flere flotte aktiviteter å ta del i på land. Her er det flere muligheter for å ta en kameltur eller et besøk på det legendariske Sinaifjellet som også går under navnet Mosesfjellet. Å besøke naturreservatet Ras Mohammed eller dra på båttur til øyen Toran er to aktiviteter som anbefales på det sterkeste. Organiserte sykkelturer i varierte lengder og for alle typer nivåer er populært blant tilreisende.

Strand og by i Sharm el Sheikh

Det er bygget en rekke luksushotellet i byen de siste årene som ligger langs kystlinjen. Det krystallklare vannet og de flotte strendene har lagt til rette for late dager i strålende solskinn. De fleste strendene er svært barnevennlige og passer for familier.

Naama Bay ligger i hjertet av Sharm el Sheikh der du har gode shoppingmuligheter og flere fantastiske restauranter. En tur langs strandpromenaden er også å anbefale. Det er ikke uten grunn at Sharm el Sheikh har fått kallenavnet som Midtøstens Las Vegas for ut i de smånattetimer har byen et levende og yrende menneskeliv.

Nå finnes det billige charterreiser til Sharm el Sheikh for deg og dine. Opplev ferieparadisets varierte muligheter.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.