Restplasser til Hurghada

Restplasser til Hurghada

Billige restplasser til Hurghada

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.
Bedøm reisemålet (235 bedømmelser)
4.6

Finn en avslappende restplass til Hurghada

Hurghada er en av Egypts tre største byer og det mest populære reisemålet ved Rødehavet siden 80-tallet.

Området dekker mer enn 30 kilometer vannstrekning, her er det derfor nok med strand og natur for turister som er ute etter sol og avslapning. Ørkenen ligger også like ved, hvis man vil dra på en kameltur og oppleve det øde livet i den vakre varmen. Her er det mange soltimer året rundt, en vinterreise til Hurghada kan derfor absolutt anbefales for oss skandinavene.

Byen har mer enn 240.000 innbyggere og rommer nesten litt av alt. Og derfor kan selv storbyturisten finne spennende opplevelser på en restplassreise hit. Her finnes det blant annet akvarier som gjerne kan besøkes, et utmerket kasino, diverse vannland og massevis av shopping-muligheter. Her finnes det også skipsvrak som kan oppleves, hvis man er litt eventyrlysten og liker å dykke fremfor å snorkle.

Den avslappede reisen til Hurghada

I motsetning til mange feriesteder og resorter i Egypt, utmerker Hurghada seg ved at det har en del turister fra Egypt og andre Midt-Østen land. Det gjør at området ikke føles som bare et turistområde og åpner muligheten for litt mindre nærgående selgere ved de lokale restaurantene og basarene.

De fleste turistene kommer for å slappe av på Hurghadas strender, og temperaturen er jo også kjent for nesten å ligge på 30 grader året rundt (subtropisk klima). Destinasjonen er først og fremst kjent for å være et sted, hvor man kan glemme hverdagen og bare se timene flyte forbi, mens bølgene slår mot kystlinjen, og egypterne steker lam på de lokale strandcaféene.Hvis du er ute etter en restplass til solfylte Hurghada, gjelder det ofte å være ute i god tid. Her snakker vi om en populær og koselig destinasjon som er attraktiv for både rike egyptere, og europeere på flukt fra vinteren og den grå hverdagen.

Søk også etter restplasser med avreise fra Sverige og Danmark:
Sista Minuten till Hurghada | Afbudsrejser til Hurghada

Avreiselufthavner til Hurghada

Reiseselskaper med restplasser til Hurghada

  • Billige charterreiser med Allinc
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TripX

Finn reisen til Hurghada her

Les mer på bloggen vår