Charterreiser til Hurghada

Charterreiser til Hurghada

Hurghada - et av de flotteste ferieparadisene i Egypt

Bedøm reisemålet
4,5
(47 bedømmelser)
Med en fabelaktig beliggenhet ved rødehavet er Hurghada et av de flotteste ferieparadisene i Egypt. Turismen er hovednæringen for området i tillegg til sports- og fritidsdykkere. Bestill en billett i dag og legg charterreisen til Hurghada.

Aktiviteter i Hurghada

Den beste måten å bli kjent med en ny by er å få en guidet tur. En tretimers tur med privat guide rundt i Hurghada sørger for å gi deg et innblikk i byen viktigste attraksjoner og en fantastisk arkitektur som inkluderer blant annet den store moskeen, kirken St. Mary’s og havneområdet. Her finnes også gode muligheter for shopping. Turen gir også panoramautsikt over byen.

Under et besøk i Hurghada anbefales det å ta en dagstur til en av verdens mest berømte byer, Kairo. Under turen får du oppleve noen av de viktigste attraksjonene, nemlig de store pyramidene og sfinksen. Et besøk på det egyptiske museet og basaren Khan el-Khalili er lagt inn underveis på dagsturen som inkluderer en kvalifisert egyptisk guide.

Strand og sol i Hurghada

Beliggenheten ved Rødehavet gjør at Hurghada har flere vakre strender som du kan kose deg på under oppholdet. Det klare badevannet har gjort Hurghada til et populært sted for de som liker å dykke og snorkle. Organiserte turer er lett å bestille og anbefales for den fulle opplevelsen. Da har du muligheten til å kunne se de store korallrevene, noe som anbefales på det sterkeste.

Ubåten Sindbad tar de besøkende ned på 22 meters dyp og er en flott opplevelse for turister. Byen Hurghada passer for alle aldre og har flere gode familiehoteller i topp klasse og der det arrangeres aktiviteter for store og små.

Finn en billig charterreise til Hurghada allerede i dag og kast deg ut i paradiset ved Rødehavet. Legg charterferien til Hurghada og få flotte opplevelser med kjente og kjære.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.