Charterreiser til El Gouna

Charterreiser til El Gouna

Billige reiser til El Gouna

Billige reiser til El Gouna

Bedøm reisemålet (63 bedømmelser)
4.6

Ferieparadiset El Gouna

[excerpt]

På gatenivå er stemningen i El Gouna helt spesiell. Byen tilbyr massevis av luksus, vestlige restauranter og butikker, men også mange bygninger som er bygget i en tradisjonell egyptisk stil med sandfargede vegger, murer, kupler osv. Dette gir en autentisk opplevelse på samme måte som når man reiser fra El Gouna og ut i ørkenen. Med en guidet tur kan du til og med spise middag i ørkensanden om kvelden, noe som er en helt spesiell opplevelse.

Dykk med delfiner i El Gouna
Det er nok av ting å gjøre i El Gouna. Du kan slappe av, shoppe, dyrke sport eller kose deg i vannet. Alt sammen uten å bevege deg spesielt langt. Hvis du har lyst til å røre deg litt kan du ri på hester og kameler, kjøre gokart eller spille tennis og det tilbys også flotte forhold for gjester som ønsker å dykke med delfiner eller se livet under vann med snorkel og svømmeføtter.

Det er svært populært å dykke i denne byen. Stort sett alle hotellene i El Gouna tilbyr dykkerkurs, noe som betyr at du enkelt kan melde deg på et dykkerkurs og rask kunne se livet under vann.

Når du har kjøpt en billig charterreise og skal reise avgårde er byen også lett tilgjengelig med tanke på transport. Byen ligger kun 25 km fra Hurghada flyplass og det er gode transportforbindelser mellom flyplassen og El Gouna.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Sverige og Danmark:
Charterresor till EL Gouna | Charterrejser til El Gouna

Charterreiser och reiser til Egypt

Charterselskaper med charterreiser til El Gouna

  • Billige charterreiser med Allinc
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TripX

Finn reisen til El Gouna her

Les mer på bloggen vår