Restplasser til El Gouna

Restplasser til El Gouna

Billige restplasser til El Gouna

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.
Bedøm reisemålet (248 bedømmelser)
4.6

Kjøp en restplass til El Gouna

Den egyptiske perlen El Gouna er en elsket destinasjon av entusiaster innen vannski, surfing, dykking og andre strandaktiviteter.

Hvis du kjøper en restplass til El Gouna vil du kunne reise til en by med 22.000 innbyggere som utmerker seg med en ti kilometer lang kystlinje med natur og strand så langt øyet rekker.

Området har en unik sjarm og byr på et genialt kanalsystem som vil få europeiske reisende til å tenke på Amsterdam, bare med et varmere klima. Kanalene forbindes av koselige broer som gjør spaserturene på reisen litt lettere.

I likhet med andre turistdestinasjoner i Egypt er det ofte mulig å bestille en attraktiv restplass og fasilitetene er som oftest innbydende for både barnefamilier, så vel som litt eldre gjester.

I tillegg til det imponerende utvalget av vannsportsaktiviteter finnes det et bredt utvalg av hoteller og resorter å velge mellom – også all inclusive konsepter – i tillegg til kvartalet i El Gouna som tilbyr shoppinggater, barer, restauranter og mer tradisjonelle attraksjoner som museer og basarlignende områder.

Restplasser for golfelskere
Hvis du er interessert i golf finnes det også gode muligheter for å kombinere sport og avslapning i El Gouna. Det finnes blant annet flere nye golfbaner og det er også en enda bedre og mer profesjonell bane på vei for mer kresne turister som liker å svinge golfkøllene.

Hvis du foretrekker å sole deg på stranden og drive med rolige innendørsaktiviteter, finnes det blant annet museer og et akvarium som er verdt et besøk. Uansett om du velger en restplass eller en mer skreddersydd reiseopplevelse er El Gouna et interessant valg for mange turister.

Temperaturen er som andre steder ved Rødehavet – attraktivt året rundt for oss nordmenn, og man skal være nokså uheldig om man opplever dagtemperaturer under 16-17 grader.

Søk også etter restplasser med avreise fra Sverige og Danmark:
Sista Minuten till EL Gouna | Afbudsrejser til El Gouna

Reiseselskaper med restplasser til El Gouna

  • Billige restplasser med AmiSol Travel
  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR
  • Billige restplasser med TripX

Finn reisen til El Gouna her

Les mer på bloggen vår