Billige flybilletter til Egypt

Billige flybilletter til Egypt

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Egypt

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.
Bedøm reisemålet (204 bedømmelser)
4.6

Egypt – det er bare å glede seg

Pyramider, hieroglyfer, mumier, ørken, fantastiske templer og en imponerende oldtidskultur. Fargerike koraller og fisker, samt elvecruise på verdens lengste elv. Kjøper du en flybillett til Egypt, kommer du ikke til å kjede deg.

Kairo

Egypts hovedstad byr først og fremst på Det Egyptiske Museum og de tre store pyramidene ved Giza. Hvis du ønsker å få en dypere innsikt i Egypts historie, kan det anbefales å begynne sightseeingen på det Egyptiske Museum i sentrale Kairo. Her får du et godt innblikk i historien, og du vil få se mumier, i tillegg til Gullmasken, samt flere andre gylne effekter som man har funnet i Tutankhamons grav.

I utkanten av Kairo ligger de 3 pyramidene ved Giza. Pyramidene er de eneste av verdens syv underverker fra oldtiden som fortsatt finnes. Å besøke pyramidene er en kjempeopplevelse som bør oppleves minst en gang i livet. Sørg for å gå litt rundt på egenhånd, slik at du i fred og ro kan få oppleve disse fantastiske underverkene.

Luxor med daler og templer

Lengre nedover på Nilen ligger den lille byen, Luxor, som er sentrum for utforskning av en litt senere periode av den egyptiske historien. Her finner du Kongenes dal og Dronningenes dal, samt Luxor-templet og det helt fantastiske Karnak-tempelet. I de to dalene kan du besøke en rekke konge- og dronninggraver, hvor den ene er mer imponerende enn den andre.

Sol, strand og en fantastisk verden under vannoverflaten

Egypt byr ikke bare på historiske underverker. Langs Egypts kystlinje er det fantastiske muligheter for avslapning på flotte, moderne resorter og bading i deilig, varmt vann. Men den helt store attraksjonen finner man nok, når man titter ned under havoverflaten. Her åpenbarer det seg en helt ny verden med fargerike koraller og massevis av spennende, og likeså, fargerike fisker.

Uansett hvor din flybillett til Egypt bringer deg, er det noe å oppleve. Jeg må også nevne muligheten for å dra på et fantastisk elvecruise på Nilen. Egypt kan by på så mange flotte steder og opplevelser.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Egypt: Oslo til Sharm El Sheikh 14. januar til 21. januar fra kr. 1 616,-

De mest populære lufthavnene i Egypt

Populære reisemål i Afrika

Finn reisen til Egypt her

Finn inspirasjon til Egypt her

Les mer på bloggen vår