Cairo - stor på mange måder

Billige flybilletter til Kairo

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Kairo - stort på mange måter

Kairo, Egypts og Afrikas hovedstad, er fylt med opplevelser og severdigheter som vil overraske og imponere deg, alt sammen servert i et sansebombardement uten sammenligning. Kairo er stort på så mange måter som du ikke kan lese deg til, men som du bare må oppleve selv.
Før du har sett mumiene, basarene, Nilen og selvfølgelig pyramidene med dine egne øyne, har du ingen idé om hvor stort og fantastisk Kairo egentlig er.


Kairo er hovedstaden i Egypt og ligger i den afrikanske delen av landet. I selve byen bor omkring åtte millioner mennesker, men hvis man regner med opplandet, rommer Kairo hele seksten millioner mennesker som gjør den til verdens 16. største by samt Afrikas største. Fra Kairo er det ikke langt til Sinai halvørkenen eller Rødehavet hvis du elsker å dykke og bade.

Severdigheter i Kairo

Kjøp en billig flybillett til Kairo og du får opplevelser ad libitum! For noe av det mest fantastiske i Kairo er selve stemningen: Sett deg på en kafé eller et tehus, bestill en kopp sterk kaffe eller te, kanskje med en vannpipe til, og observer den pulserende egyptiske hverdagen.

Det egyptiske museet hvor bl.a. mumiene av Kong Ramses 2 og Tut-Ank-Ammons dødsmaske ligger er også verdt et besøk – hvis du tør.
Khan el Khalili basaren er større og mer hektisk enn man kan forestille seg og hvis du bestemmer deg for å reise til Kairo, så ta din indre kremmer med – for her skal du prute om prisen!

Pyramidene og Sfinxen er så store og praktfulle at de tar pusten fra deg og er noe man bare må se en gang i livet. Skynd deg å bestille billige flybilletter til Kairo hvis du vil ha opplevelser som overgår alt annet.

De mest populære lufthavnene i Egypt

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.