Oplev legendariske Cape Town

Billige flybilletter til Cape Town

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Opplev legendariske Cape Town

På den sydligste spissen av hele Afrika, hvor Atlanterhavet møter Indiahavet og hvor solskinnstimene virker å være uendelige, finnes byen som tok prisen som The World Design Capital 2014.

Beskyttet og i le av det verdensberømte Table Mountain, Taffelberget, er det sør-afrikanske vidunderet Cape Town. Byen byr deg velkommen i all dens pulserende atmosfære og presenterer deg for fargestrålende hus, milelange gyldne strender, beryktede vingårder, vill natur og sublim mangfoldighet. Cape Town er, på grunn av dens omtumlede historie, i dag en av de mest multikulturelle byer i verden – en mangfoldighet som gir alle typer reisende alle slags muligheter.

Alt i Cape Town

Cape Town er den slags by som bare har det hele. En travel storby hvor kaféer, restauranter, butikker og nattklubber gjemmer seg mellom tårnhøye skyskrapere som prikker til den lyseblå afrikanske himmelen. Kort fra sentrum finner man til kritthvite sandstrender hvor palmer, familier og unge samles i lek og moro.

På den andre siden av Taffelberget, som forbløffer med sin horisontale fjelltopp, finner man nasjonalparker som rommer det beste og mest fascinerende av det afrikanske dyrelivet. Det er billig å komme dertil med taxi, og i tillegg er det meget prisvennlig å bli kjørt rundt på slettene og betrakte elefanter, sjiraffer og løver.

Her er det også mulig å ta på ”vinsafari” gjennom det vakre landskapet hvor man kan smake og kjøpe vin som kan sammenlignes med de beste i verden.


Både historisk og kulturelt utmerker Cape Town som en av verdens mest spennende byer. Nelson Mandela var den første demokratisk valgte presidenten i Sør-Afrika. Fra Cape Town er det mulig å besøke den øya, Robben Island, hvor han satt fengslet i en stor del av sitt liv i kampen for likhet.


Cape Town er en by som inneholder alt.

Du kan søke etter flybilletter til Cape Town og resten av Sør-Afrika på Travelmarket. Du kan søke etter flere avreiseflyplasser på en gang, se i vår priskalender eller bare finne den billigste reisen blant de mange forslagene i vår flysøkemaskin.

De mest populære lufthavnene i Sør-Afrika

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.