En person sitter på en hvit sandstrand og ser utover det asurblå havet.

Billige flybilletter til Denpasar

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Denpasar

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
3. okt 17. okt
OSL
DPS
DPS
OSL
China Eastern Airlines 2 stopp
China Eastern Airlines 2 stopp
Fra kr. 9 359,- Velg
2. okt 17. okt
OSL
DPS
DPS
OSL
China Eastern Airlines 2 stopp
China Eastern Airlines 2 stopp
Fra kr. 9 362,- Velg
4. okt 17. okt
OSL
DPS
DPS
OSL
Lufthansa Singapore Airlines 2 stopp
Singapore Airlines Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 9 442,- Velg
2. okt 18. okt
OSL
DPS
DPS
OSL
Lufthansa Singapore Airlines 2 stopp
Jetstar Airways Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 9 540,- Velg
5. okt 18. okt
OSL
DPS
DPS
OSL
Lufthansa Cathay Pacific 2 stopp
TigerAirways Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 9 565,- Velg
11. apr 21. apr
OSL
DPS
DPS
OSL
KLM 2 stopp
KLM 2 stopp
Fra kr. 11 126,- Velg

En flybillett til skjønnhetens øy– Bali

INDONESIA: Øya Bali er vakkert som et postkort med sine praktfulle strender, fantastiske utsikt og sin spennende og eksotiske kultur. På Travelmarket.no kan du finne den billigste flybilletten til denne paradisiske øya.

Mange tror ikke sine egne øyne første gang de besøker den vakre øya Bali i Indonesia. Bali har svært mye å by på, og samtidig er flybillettene til øya overkommelige for de aller fleste i dag. Øya Bali ligger mellom Java i vest og Lombok i øst, og øya er en av Indonesias totalt 33 provinser. Provinshovedstaden, Denpasar, ligger på den sydlige delen av øya.

Det er enkelt å tilpasse resultatene til dine kriterier i Travelmarkets søkemotor. I venstremenyen kan du velge om reisen skal ha 0 eller 3 flybytter, og du kan også sortere resultatene etter reisetid. Deretter er det bare å sette seg på flyet til denne vakre øya som byr på fjell, templer, palasser og tradisjonelle rismarker dyrket av lokale bønder.

Men Bali er også stedet hvor moderne sportsaktiviteter som dykking, seiling, rafting og fremfor alt surfing dyrkes av tusenvis av turister som flyr inn til øya hver eneste dag.
Andre reisende reiser hit for spa og massasje, nettopp fordi Bali også et svært populært reisemål for turister med forkjærlighet for velvære.

De fleste av Balis innbyggere er balinesiske hinduer, og kulturen er rik og allsidig. Bali er spesielt kjent for sine svært avanserte dansere, skulpturer, malerier og musikk, samt sin meget vennlige befolkning.

Helårsreisemål
Bali har tropisk klima og ligger nær ekvator. Solen står derfor opp klokken seks og går ned klokken seks hver dag året rundt.

Dette gir en nærmest konstant temperatur på 26-30 grader. Regntiden varer kun fra september til februar, og resten av året er det tørt. Men selv i regntiden, er det kun snakk om regn i ca. en halv time på ettermiddagen, og mange reisende benytter denne tiden til en liten siesta. Resten av dagen er det deilig og varmt, og hvis man er heldig, kan man få en liten og avkjølende havbris inn fra strendene i Kuta og Nusa Dua.

På grunn av det tropiske klimaet, har Bali også en fantastisk vegetasjon som sjarmerer mange førstegangsreisende. Her finnes det et vell av blomster med alt fra duftende Cempaka, spesielle Waringin-trær og tusenvis av orkideer. Faunaen er også like rik. Den kjente Bali-tigeren hører hjemme her, i tillegg til de spesielle Bali-kvegene, havskilpaddene i Nusa Dua og en rekke flaggermus-arter.

Bali rundt
Det absolutt mest kjente feriestedet på Bali er feriestedet Kuta. Kuta har en bred og lang strand ved Det indiske hav. Stedet var opprinnelig mest kjent for sine gode surfe-muligheter og som et stopp for backpackere i Sør-Øst Asia. Den gang snakket man om backpackernes tre K’er: Katmandu i Nepal, Khao San Road i Bangkok og Kuta. I dag er Kuta en stor lekeplass for unge fra Australia og resten av verden.

Den fem kilometer lange sandstranden er en av de største grunnene til at svært mange turister besøker stedet. Med den følger et bra uteliv og et vell av restauranter og hoteller. Kuta er Balis festsone, selv etter de tragiske hendelsene i 2002.

I nærheten av Sør-Kuta ligger flyplassen, hvor det ankommer massevis av feriestemte turister. Billige flybilletter har sin del av skylden for stedets popularitet.

Ubud
Ubud er en by som ligger mellom rismarker og bratte daler ved foten av Gianyar-fjellene. Stedet er et av Balis store kunst- og kultursentre, og har ført med seg en velutviklet turistindustri.

Her bor det ca. 30.000 mennesker, men byen vokser og er i konstant forandring.

Lovina-stranden i Lovina er 12 kilometer lang. Her tilbys det en avslappet atmosfære i motsetning til den mer hektiske i sør. Hvis du har kjøpt en flybillett hit, er du garantert en rolig ferie. Barnefamilier og par elsker blant annet de fine strekningene av sort vulkansand.

Du kan også feste, hvis du ønsker det. Kalibukbuk er den største og mest utviklede festbyen med sine hoteller, barer, restauranter, og massevis av butikker nedover til stranden. Her tilbys det et bredt spekter av overnattingsmuligheter og restauranter.

En tur til Kuta eller Sanur vil ta mellom to og en halv til tre timer. I området ligger det flere templer, vakre innsjøer og rismarker. Andre turistmagneter inkluderer delfin-turer, og naturligvis dykking og snorkling. Bali er et paradis i denne sammenheng.

Nusa Dua
På sørspissen av Bali ligger luksusferiestedet Nusa Dua. Her vil reisende finne Balis beste strender og kvalitetshoteller.

Nusa Dua er også flott for golfelskere. Her tilbys det 18-hulls golfbaner og generelt gode forhold.

Nusa Dua er kjent som et av Balis mest romantiske feriesteder, og her ser man gjerne kjærestepar og ektepar gå hånd i hånd. Ønsker du litt mer fart og spenning, kan du ta en 20 minutters taxi-tur til Kuta og oppleve gode restauranter og shoppingmuligheter.

Sanur
Sanur er et eksklusivt turistområde som tilbyr en kvalitetsstrand, en liten promenade og rolig vann, i tillegg til en rekke gode restauranter som tar seg av sultne feriegjester.

Hvis du har kjøpt en flybillett hit for å reise til et eksotisk reisemål, har du truffet riktig. Her rammes det asurblå vannet og den hvite stranden inn av frodige planter og en skyfri himmel.

Sanur ligger høyst en halv times kjøring fra Kuta Beach og like ved Denpasar, man kan derfor lett reise hit for å nyte en kveldsdrink.

Voldsomme vulkaner
En rekke av vulkanske fjell kroner den nordlige delen av Bali, med Gunung Agung som det høyeste på 3.142 meter. Denne vulkanen, i tillegg til Batukaru, Batur, og Merebuk er fortsatt aktive.

Det er fire store innsjøer på Bali: Batur-innsjøen på krateret av Batur-fjellet, Buyan-innsjøen, Bratan-innsjøen og Temblingan.

Balis kjøkken
Ris med sterke grønnsaker, fisk eller kjøtt, servert med sambal eller chili paste er typisk. Babi Guling eller stekt pattegris er en spesialitet, slik som Bebek Betutu, røkt, utstoppet and innpakket i bambusblader.

I Jimbaran-området og andre steder kan man få skalldyr servert direkte på stranden. Ja, Bali har en helt spesiell atmosfære.

Det er derfor god grunn til å holde utkikk etter billige flybilletter til Bali. Travelmarket.no søker etter flybilletter både hos lavprisselskaper, vanlige flyselskaper og reisebyråer, for å finne det selskapet som har det beste tilbudet.

De mest populære lufthavnene i Indonesia

Populære reisemål i Sørøst-Asia