Flyv til hvirvlende Jakarta

Billige flybilletter til Jakarta - All airports

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Jakarta

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fly til virvlende Jakarta

Reis til Indonesias hovedstad, Jakarta, og opplev en metropol som ikke er som alle andre – og det på en god måte! Byen er svært mangfoldig, og til tider kaotisk med heftig trafikk og kontraster som virkelig treffer øynene, men samtidig svært interessant. Og om du ønsker en pause fra det hele, kan du ta turen til stranden, en paradislignende øy, eller det store fornøyelse-området ”Anchor Dreamland”.

Jakartas beliggenhet

Indonesia er et land i det sørøstlige Asia som består av seks store øyer, samt rundt 14.000(!) mindre, og er derfor verdens største øygruppe. Jakarta ligger på hovedøya, Java, og er Indonesias kulturelle og administrerende hovedstad. Indonesia ligger i Det indiske hav.

Severdigheter i Jakarta
I byen er det flere interessante severdigheter å se, oppleve og prøve. Det finnes vakre katedraler fra kolonitiden, fornøyelsesparker for både barn og voksne, museer som inneholder ny og gammel kunst, og selvfølgelig den flotte golfbanen, Royale Golf Course. Det er også flott å spasere rundt i byen og bare sanse og oppleve en helt annerledes atmosfære enn den vi kjenner fra Europa.

Hvis du har tid, bør du selvfølgelig komme deg ut på vannet, hvor de ”de tusenvis av øyer” er et must! Øyene ligger utenfor den nordlige kysten av Jakarta og består av 110 øyer.

På flere av øyene er det gode muligheter for å innlosjere seg på en lekker resort eller et hotell, og ellers bare nyte dyrelivet og de hvite sandstrendene.
Det er flotte muligheter for å slappe av ved vannet, men du kan også utforske øyene som tilbyr store variasjoner innen dyre- og plantelivet. Så reis til Jakarta og opplev litt – eller heller faktisk mye – av det hele: Fra storby og kultur, til sandstrender og natur.

De mest populære lufthavnene i Indonesia

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.