Panoramautsikt av en tropisk strand med krystallklart blått vann og fjellkjede i bakgrunnen.

Billige flybilletter til Indonesia

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Indonesia

Fra Oslo

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Billige flybilletter til Denpasar

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
10. sep 26. sep
OSL
DPS
DPS
OSL
Lufthansa Singapore Airlines 2 stopp
TigerAirways Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 8 400,- Velg
12. jun 19. jun
OSL
DPS
DPS
OSL
KLM 2 stopp
Air France 2 stopp
Fra kr. 10 045,- Velg
5. des 30. jan
TOS
DPS
DPS
TOS
Lufthansa Cathay Pacific 2 stopp
Jetstar Airways Swiss 2 stopp
Fra kr. 10 512,- Velg
1. mai 8. mai
OSL
DPS
DPS
OSL
Emirates 2 stopp
Emirates 2 stopp
Fra kr. 10 688,- Velg
17. jun 24. jun
OSL
DPS
DPS
OSL
Etihad Airways Indonesia AirAsia 3 stopp
Indonesia AirAsia China Eastern Airlines Norwegian 3 stopp
Fra kr. 11 106,- Velg

Billige flybilletter til Jakarta - All airports

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
28. okt 22. nov
OSL
CGK
CGK
OSL
Etihad Airways 2 stopp
Etihad Airways 2 stopp
Fra kr. 7 388,- Velg
20. aug 13. sep
SVG
CGK
CGK
SVG
Etihad Airways Malindo Air 3 stopp
Malindo Air Etihad Airways 3 stopp
Fra kr. 9 064,- Velg

Billige flybilletter til Surabaya

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
30. apr 30. mai
OSL
SUB
SUB
OSL
Qatar Airways 2 stopp
Qatar Airways 2 stopp
Fra kr. 8 790,- Velg
Bedøm reisemålet (242 bedømmelser)
4.5

Indonesia – et fantastisk øyrike å besøke

Med sine mer enn 18 000 øyer er Indonesia et fantastisk øyrike å besøke. Her finnes en rekke fantastiske strender, sprudlende vulkaner, imponerende hinduistiske og buddhistiske monumenter, jungler med orangutanger og andre spennende dyr, og mye mer.

Det er lett å finne en billig flybillett til Indonesia, og det er også enkelt å fly rundt mellom de forskjellige øyene. Ofte kan enkeltbilletter kjøpes for bare noen få hundre kroner.

Paradiset Bali

Bali er den mest populære ferieøya i Indonesia, og det er ikke uten grunn at turistene kommer hit i hopetall. Turistene kommer for å slappe av på de mange flotte strendene, beundre de vidunderlige risterassene, få muligheten for å dra på delfinsafari, slappe av i kunstbyen Ubud, vandre på vulkanen Gunung Batur, i tillegg til helt andre ting. Men den største attraksjonen på Bali er nok den svært vennlige og smilende befolkningen som gjestfritt mottar alle reisende til øya deres.

Om du ønsker å få med deg en liten smakebit av den lokale kulturen, bør du få med deg noen av de lokale danseshowene, hvor du blant annet kan oppleve Hanuman, en apegud i hinduismen, og lokale jenter som danser i transe.

Gili-øyene

De små Gili-øyene mellom Bali og Lombok er rene paradisøyer. Motordrevne kjøretøy er forbudt på øyene, strendene er fantastiske, og om du dykker under havoverflaten kan du oppleve både havskilpadder, kjempestore blåskjell og selvfølgelig også massevis av fargerike fisker.

Gili-øyene består av 3 øyer som hver appellerer til sitt eget publikum. Backpackerne som ønsker fest hver kveld, reiser til Gili Trawangan, og familier og par reiser til Gili Meno.

Lengre mot øst

Øst for Bali og Gili-øyene ligger en rekke øyer som absolutt ikke mottar det turistantallet som de fortjener. Like øst for Bali ligger Lombok, som er lett tilgjengelig, men som besøkes av et mindre antall turister. Lengre øst, byr øyene Komodo og Flores på hvert sitt helt unike og spesielle innslag.

På Komodo er det naturligvis mulighet for å se de kjempestore Komodo-varanene som trekker flere besøkende til øya. Flores er mest kjent for vulkanøyene ved Keli Mutu, hvor det innenfor et meget lite område ligger 3 forskjellige vulkanøyer i tre forskjellige farger – og fargene endres til og med en gang i blant. Om du skal besøke Keli Mutu, bør du stå opp tidlig, de fleste starter trekkingen midt på natten, for å se innsjøene innen tåken legger seg over dem.

De store templene på Java

På Indonesias hovedøy ligger to svært imponerende og meget kjente tempelkomplekser. Mest imponerende er det buddhistiske Borobodur. Borobodur er det største buddhistiske monumentet i verden og er intet mindre enn utrolig imponerende. Sørg for at du grundig studerer noen av de mange relieffene, og du vil se at de alle forteller en del av historien om Buddha.

På Java ligger også det store hinduistiske tempelet Prambanan, som er det største hinduistiske tempelet i Indonesia, og et av de største i hele Sørøst-Asia. Begge templene ligger nærme storbyen, Yogyakarta, som er Javas kulturelle hovedstad.

Jungler og dyreliv

Ønsker du å komme deg langt vekk fra sivilisasjonen, kan det være en god ide å reise til Sumatra eller Kalimantan (Indonesisk Borneo). Her finner du områder som kun sjeldent besøkes av turister, og du kan oppleve uberørt natur, se orangutanger og mange andre dyr.

Resten av Indonesia

Ovennevnte forteller kun om en liten del av det store øyriket. Har du allerede kjøpt flybilletter til Indonesia, kan du glede deg til massevis av opplevelser. Undersøk også muligheten for å besøke øyer som Sulawesi, Molukkerne, og gå gjerne mer i dybden på øyene som er nevnt ovenfor.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Indonesia: Oslo til Jakarta - All airports 3. juni til 24. juni fra kr. 7 092,-

De mest populære lufthavnene i Indonesia

Populære reisemål i Sørøst-Asia