Klar blått hav foran en tropisk strand med frodig vegetasjon og fjell i det fjerne.

Restplasser til Indonesia

Billige reiser til Indonesia

Prama Sanur Beach Bali
Prama Sanur Beach Bali Dobbelt DELUXE HAGEUTSIKT
Sanur, Bali 17. sep fra Oslo 7 netter
14 245,- Velg
Padma Resort Legian
Padma Resort Legian Dobbeltsenger 1 eller 2 DELUXE
Kuta, Bali 17. sep fra Oslo 7 netter
21 795,- Velg

Ofte stilte spørsmål om reiser til Indonesia

Hva koster restplasser til Indonesia?

Prisene for restplasser til Indonesia varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 31 185,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til Indonesia?

Restplasser til Indonesia tilbys av Escapeaway og Ving.

Er restplasser til Indonesia populære?

Ja, restplasser til Indonesia er populære. Brukerne våre gir destinasjonen Indonesia 4,6 / 5 stjerner.

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til Indonesia?

Du kan reise til Indonesia fra følgende flyplasser: Bergen Flesland, Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Kristiansand (Kjevik), Oslo, Stavanger Sola og Tromsø Langnes

Bedøm reisemålet (62 bedømmelser)
4.6

Finn en billig restplass til Indonesia

Indonesia består av mer enn 17.500 øyer som alle er guddommelige vakre og fantastiske å besøke. Men i midten av det store øyriket, ligger den absolutte kronjuvelen, Bali, som er kjent verden over for sine formidable strender, sin paradisiske natur og sin helt unike kultur. Kanskje er Bali det stedet i verden som ligner mest på paradis?

Bali er en uovertruffen ferieopplevelse

Solen skinner fra skyfri himmel, luften er fuktig og varm, men behagelig, og du ser grønne planter, trær og fargerike blomster overalt i Indonesia. Rismarkene står overrislet med vann og en flokk hvite ender går og snadrer i den. På gaten dufter det av røkelse fra de små hinduistiske gatealtrene, hvor det også ligger bede-kranser av Jasmin-blomster og firkantede bambusesker med litt mat og noen blomster.

Paradisstrendene ligger hvite og langstrakte, delfiner og fargerike tropiske fisker boltrer seg nær kysten, og solen varmer og skinner som aldri før. Det er imponerende vakkert, den lokale maten på restaurantene er utrolig deilig, prisene er lave, og menneskene du møter er svært vennlige og imøtekommende. En scooter bryter stillheten med en plutselig tuting. Velkommen til Bali.

Paradisstrender, avslapping og livsnytelse ved Nusa Dua

Skal du på en billig restplassreise til Bali, bør du absolutt besøke minst et par av øyas fantastisk strender. En av dem er stranden ved Nusa Dua. Nusa Dua byr på førsteklasses luksus og umåtelig deilig strandferie i intet mindre enn paradisiske omgivelser. Sanden er kritthvit, badevannet er formidabelt, varmt og rent, her finner du utallige vannaktiviteter som du kan kaste deg over, og alle steder blir du møtt av fargesprakende blomster og smilende mennesker. Ved Nusa Dua er kodeordene avslapning, livsnytelse og selvforkjælelse, og alle aldersgrupper kan kose seg her.

Her tilbys det utallige aktiviteter, blant annet golfbaner, tennisklubber, bowling og fotturer i den vakre naturen, om dagene på stranden skulle bli litt for lange. Her vil du også finne utallige forretninger, shoppingsentre og gateselgere, hvor du kan kjøpe klær, væsker, lokale utskårede figurer og mange andre suvenirer.

Kuta Beach – her er det surfing, strandliv, fest og glade mennesker for alle pengene

Kuta Beach er hovedstrandområdet på Bali, og surfere fra hele verden valfarter hit. Her er det gode bølger, og strendene er fullpakket av turister dagen lang. Sanden er hvit, ren og utrolig vakker, og havet er absolutt i verdensklasse.

Byen Kuta er fylt med hoteller, hosteller, restauranter, barer og forretninger som tilbyr all verdens varer i all verdens kvaliteter. Kuta er et fantastisk sted å oppleve, og om du ønsker et aktivt strandliv, festlig natteliv og storstilt shopping, er Kuta absolutt stedet for deg.

Delfiner, magisk strandsand og vakre palmer – Lovina er fantastisk

Lovina ligger på den nordlige delen av Bali, og stranden her er en helt unik opplevelse. Strandens sorte farge skyldes, at sanden har oppstått i forbindelse med et vulkanutbrudd for mange tusen år siden. Fargen skaper et nærmest magisk syn, og sammen med de svaiende palmene og lyden av havets brus mot kysten, er Lovina et fantastisk sted å besøke.

Hovedattraksjonen ved Lovina er uten tvil delfinene. Tidlig om morgenen strømmer de glade, lekesyke havdyrene til området, og du kan dra ut på sjøen med små, lokale båter, og oppleve, at delfinene flokker seg rundt deg. Er du ekstra heldig, er delfinene i godt lekehumør og vil lekent svømme kun få meter fra deg. Du kan også se enorme tunfisk på disse morgenturene, i tillegg til Balis spektakulære soloppgang.

Ubud – den ultimative ferieperlen i Balis midtre

Etter å ha tilbragt en stund ved stranden, bør du ta turen inn til Balis hjerte, hvor byen Ubud ligger i de kjøligere fjellene mellom rismarker, frodig tropeskog og fasinerende vulkaner. Ubud er en ultimativ ferieperle, og man kan ikke annet enn å bli betatt av byens rolige atmosfære og spennende kulturliv. Gå en tur i Monkey Forest, hvor de lang-halede makak-apene på søteste og frekkeste vis setter dagsordenen. Opplev et forrykende barong-danseshow, besøk tre-utskjærere og andre lokale kunstnere, gå turer i det fantastiske landskapet og spis deg mett på en av de utallige, utsøkte restaurantene som finnes i byen.

En restplassreise til Indonesia er en opplevelse for livet.

Ha en riktig deilig ferie i Indonesia.

Finn en billig restplass til Indonesia

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Indonesien | Sista Minuten till Indonesien

Restplasser til Indonesia

Avreiselufthavner til Indonesia

Reiseselskaper med restplasser til Indonesia

  • Billige restplasser med Ving