Restplasser til Bali

Restplasser til Bali

Billige restplasser til Bali

Fra Oslo

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Bali

Swastika Bungalows
Swastika Bungalows Rom – standard
Sanur 5. apr fra Oslo 7 netter
14 995,- Velg
Kuta Beach Club Hotel
Kuta Beach Club Hotel House STANDARD
Kuta 5. apr fra Oslo 7 netter
15 295,- Velg
Tonys Villas & Resort
Tonys Villas & Resort Dobbeltsenger 1 eller 2 DELUXE BASSENGUTSIKT
Seminyak 5. apr fra Oslo 7 netter
15 595,- Velg
Pertiwi Resort & Spa
Pertiwi Resort & Spa Rom PREMIER
Ubud 5. apr fra Oslo 7 netter
16 195,- Velg
Aneka Lovina
Aneka Lovina Cottage
Lovina Beach 5. apr fra Oslo 7 netter
16 195,- Velg
Nusa Dua Beach Hotel & Spa
Nusa Dua Beach Hotel & Spa Deluxe room
Nusa Dua 5. apr fra Oslo 7 netter
18 145,- Velg

Ofte stillede spørgsmål om reiser til Bali

Hva koster restplasser til Bali?

Prisene for restplasser til Bali varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 16 795,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til Bali?

Restplasser til Bali tilbys av Escapeaway og Ving. Sammenlign priser her

Er restplasser til Bali populære?

Ja, restplasser til Bali er populære. Brukerne våre gir destinasjonen Bali 4,6 / 5 stjerner. Gi din egen vurdering av Bali her

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til Bali?

Du kan reise til Bali fra følgende flyplasser: Ålesund, Bergen Flesland, Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Haugesund Karmøy, Kristiansand (Kjevik), Oslo, Stavanger Sola, Tromsø Langnes og Trondheim Værnes

Bedøm reisemålet (256 bedømmelser)
4.6

Billige restplasser til Bali

Selv om det er få restplasser å få tak i til Bali kan det lønne seg å sjekke prisene til denne øya, som kan by på noe for enhver smak.

Hvis du gjerne vil oppleve en øy som kan tilby noe av det nærmeste du kan komme paradis på jord, da er den herlige indonesiske øya Bali et perfekt valg. Bali er ikke så stor, men kan likevel by på en stor variasjon av opplevelser og severdigheter. Her finnes det forskjellige nydelige strender som passer ulike turisttyper. Her finnes det vakker og variert natur, vakkert lokalt kunsthåndverk, massevis av kultur – og i tillegg er hinduistiske balinesere noen av verdens mest vennligste verter.

Strendene
Stranden Kuta på Balis vestkyst er stedet hvor backpackerne gjerne henger og fester natten lang. Sanur er nok det mest populære strandområdet for charter- og pakketuristene – dette er et svært velutviklet område som likevel har klart å bevare mye av den balinesiske sjarmen til tross for turistinvasjonen. Av alternative steder kan vi nevne Padangbai. Derfra man kan reise til naboøya Lombok, samt strendene Seminyak og Legian som tilbyr mer avslappende områder nord for Kuta.

Kulturen og høylandet
Balis absolutte kunst- og kultursentrum er byen Ubud. Ubud ligger i hjertet av Bali i et vakkert område med skog, elver og fantastiske risterrasser. Selve byen har utviklet seg fra å være en liten og sjarmerende kunstnerby til å tilby fantastiske forhold for turistene med blant annet en rekke gode og stilfulle spesialbutikker. Det er gode muligheter for å kjøpe kunsthåndverk i byen og det kan også anbefales å ta en sykkeltur rundt i området, samt å besøke skogområdet Monkey Forest hvor du kommer helt tett på de lokale Macaque-apene.

Delfiner og vulkanbestigning
Når du er på Bali kan det klart anbefales å reise på delfinutflukt fra byen Lovina, som ligger på nordkysten og som også kan by på en fin strand. Man reiser ut i små båter ved soloppgang for å oppleve delfinflokkene som boltrer seg i bølgene, noe som er en stor opplevelse for både unge og voksne. Liker du eventyr kan du velge å bestige den lille vulkanen Gunung Batur eller prøve deg på et ordentlig eventyr og bestige Balis hellige vulkan, Gunung Agung, som ligger på 3.142 meters høyde. Uansett hva du velger å gjøre kan vi varmt anbefale å søke etter restplasser til Bali. Du vil aldri glemme et besøk til denne vakre øya.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Bali | Sista Minuten till Bali

Reiseselskaper med restplasser til Bali

  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med Ving

Avreiselufthavner til Bali