Restplasser til Bali

Restplasser til Bali

Billige restplasser til Bali

Fra Oslo

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Bali

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Trondheim Værnes

Rama Beach Resort & Villas
Rama Beach Resort & Villas Villa med hageområde
Kuta, Bali, Indonesia 7. nov fra Oslo 7 netter
17 664,- Velg
Sudamala Suites & Villas
Sudamala Suites & Villas Deluxe suite (utsikt over hagen)
Sanur, Bali, Indonesia 7. nov fra Oslo 7 netter
18 665,- Velg
Aneka Lovina
Aneka Lovina Dobbeltrom - Superior
Lovina Beach, Bali, Indonesia 10. okt fra Trondheim Værnes 7 netter
19 595,- Velg
Pertiwi Resort & Spa
Pertiwi Resort & Spa Rom SUPERIOR
Ubud, Bali, Indonesia 10. okt fra Trondheim Værnes 7 netter
20 195,- Velg
Novotel Bali Benoa
Novotel Bali Benoa Dobbeltrom (Dobbeltseng) - De Luxe - Hageutsikt
Nusa Dua, Bali, Indonesia 10. okt fra Trondheim Værnes 7 netter
21 995,- Velg
Bedøm reisemålet (250 bedømmelser)
4.6

Billige restplasser til Bali

Selv om det er få restplasser å få tak i til Bali kan det lønne seg å sjekke prisene til denne øya, som kan by på noe for enhver smak.

Hvis du gjerne vil oppleve en øy som kan tilby noe av det nærmeste du kan komme paradis på jord, da er den herlige indonesiske øya Bali et perfekt valg. Bali er ikke så stor, men kan likevel by på en stor variasjon av opplevelser og severdigheter. Her finnes det forskjellige nydelige strender som passer ulike turisttyper. Her finnes det vakker og variert natur, vakkert lokalt kunsthåndverk, massevis av kultur – og i tillegg er hinduistiske balinesere noen av verdens mest vennligste verter.

Strendene
Stranden Kuta på Balis vestkyst er stedet hvor backpackerne gjerne henger og fester natten lang. Sanur er nok det mest populære strandområdet for charter- og pakketuristene – dette er et svært velutviklet område som likevel har klart å bevare mye av den balinesiske sjarmen til tross for turistinvasjonen. Av alternative steder kan vi nevne Padangbai. Derfra man kan reise til naboøya Lombok, samt strendene Seminyak og Legian som tilbyr mer avslappende områder nord for Kuta.

Kulturen og høylandet
Balis absolutte kunst- og kultursentrum er byen Ubud. Ubud ligger i hjertet av Bali i et vakkert område med skog, elver og fantastiske risterrasser. Selve byen har utviklet seg fra å være en liten og sjarmerende kunstnerby til å tilby fantastiske forhold for turistene med blant annet en rekke gode og stilfulle spesialbutikker. Det er gode muligheter for å kjøpe kunsthåndverk i byen og det kan også anbefales å ta en sykkeltur rundt i området, samt å besøke skogområdet Monkey Forest hvor du kommer helt tett på de lokale Macaque-apene.

Delfiner og vulkanbestigning
Når du er på Bali kan det klart anbefales å reise på delfinutflukt fra byen Lovina, som ligger på nordkysten og som også kan by på en fin strand. Man reiser ut i små båter ved soloppgang for å oppleve delfinflokkene som boltrer seg i bølgene, noe som er en stor opplevelse for både unge og voksne. Liker du eventyr kan du velge å bestige den lille vulkanen Gunung Batur eller prøve deg på et ordentlig eventyr og bestige Balis hellige vulkan, Gunung Agung, som ligger på 3.142 meters høyde. Uansett hva du velger å gjøre kan vi varmt anbefale å søke etter restplasser til Bali. Du vil aldri glemme et besøk til denne vakre øya.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Bali | Sista Minuten till Bali

Reiseselskaper med restplasser til Bali

  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med Ving

Avreiselufthavner til Bali

Finn reisen til Bali her