Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Charterreiser til Bali

Charterreiser til Bali

Reis til herlige Bali

Bedøm reisemålet
4,5
(53 bedømmelser)
Bali er den mest kjente og besøkte, den vakreste og mest tiltrekkende av de indonesiske øyene. Med en kyststrekning som utelukkende består av sandstrender som flørter med det varme Indiske hav, et balansert klima og høye temperaturer året rundt er Bali det ideelle reisemålet for alle kvalitetsbevisste reisende med en svakhet for lyseblått vann og hvite sandstrender. Øyas hovedby, Denpesar, er en pulserende, lokal og trivelig by hvor man lett kan tilbringe mange dager.

Herfra tilbys det enkel tilgang til Balis mange templer, fjell, strender og palmer. På resten av øya finnes det mange mindre landsbyer som er svært vakre med sin tilbaketrukne ro. Hvis man kombinerer en billig charterreise til Bali med øyas generelt lave prisnivå, kan man oppleve en ferie som går langt utover det vanlige.

Balis kultur og natur
Bali besøkes hele året rundt av alle typer reisende. Dette skyldes blant annet Balis geografiske sammensetning hvor man på én og samme dag kan reise fra de varme sandstrendene til de fruktbare risterrassene og over de massive vulkanfjellene.

Strendene på Bali er også svært varierte. Rolige sjeler kan glede seg over Balis mange strender hvor bølgene forsiktig flyter inn over sanden. Kuta Beach er et godt eksempel på dette. Kuta er også kjent for å ha Balis vakreste solnedgang. For surfere har Bali de beste bølgene i Asia og Canggu Beach er et must for surfere.

I alle Balis byer og landsbyer finnes det mange hosteller hvor unge reisende fra hele verden kan bo for rundt 30 kr per natt. Bali er en livlig øy og det er ikke vanskelig å finne gode og lange fester. Spesielt på øyas herberger (hostels) er det mange fester.

Bali har også mange flotte luksuriøse resorter og hoteller som er ideelle for blant annet familier som ønsker å oppleve det beste av Asia. Bali gir deg absolutt muligheten for den perfekte ferie.

Charterreiser och reiser til Indonesia

Charterselskaper med charterreiser til Bali

Billige charterreiser med Escapeaway
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.