Et fredfullt strandbilde med hvit sand, en trebrygge som strekker seg mot en hytte med stråtak og en båt.

Reiser til Bali

Bali er den mest kjente og besøkte, den vakreste og mest tiltrekkende av de indonesiske øyene. Med en kyststrekning som utelukkende består av sandstrender som flørter med det varme Indiske hav, et balansert klima og høye temperaturer året rundt er Bali det ideelle reisemålet for alle kvalitetsbevisste reisende med en svakhet for lyseblått vann og hvite sandstrender. Øyas hovedby, Denpesar, er en pulserende, lokal og trivelig by hvor man lett kan tilbringe mange dager.

Billige reiser til Bali

Fra Oslo

Billige reiser til Bali

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Stavanger Sola

Kuta Beach Club Hotel
Kuta Beach Club Hotel Twin DELUXE
Kuta 11. nov fra Oslo 7 netter
13 195,- Velg
Sativa Sanur Cottages
Sativa Sanur Cottages Rom – deluxe, hageutsikt
Sanur 11. nov fra Oslo 7 netter
13 345,- Velg
Aneka Lovina
Aneka Lovina Dobbeltrom - Superior
Lovina Beach 11. nov fra Oslo 7 netter
13 495,- Velg
Pertiwi Resort & Spa
Pertiwi Resort & Spa Dobbeltrom - De Luxe
Ubud 11. nov fra Oslo 7 netter
13 645,- Velg
Nusa Dua Beach Hotel & Spa
Nusa Dua Beach Hotel & Spa Rom – deluxe
Nusa Dua 11. nov fra Oslo 7 netter
15 745,- Velg
Bedøm reisemålet (89 bedømmelser)
4.5

Reis til herlige Bali

Herfra tilbys det enkel tilgang til Balis mange templer, fjell, strender og palmer. På resten av øya finnes det mange mindre landsbyer som er svært vakre med sin tilbaketrukne ro. Hvis man kombinerer en billig charterreise til Bali med øyas generelt lave prisnivå, kan man oppleve en ferie som går langt utover det vanlige.

Balis kultur og natur
Bali besøkes hele året rundt av alle typer reisende. Dette skyldes blant annet Balis geografiske sammensetning hvor man på én og samme dag kan reise fra de varme sandstrendene til de fruktbare risterrassene og over de massive vulkanfjellene.

Strendene på Bali er også svært varierte. Rolige sjeler kan glede seg over Balis mange strender hvor bølgene forsiktig flyter inn over sanden. Kuta Beach er et godt eksempel på dette. Kuta er også kjent for å ha Balis vakreste solnedgang. For surfere har Bali de beste bølgene i Asia og Canggu Beach er et must for surfere.

I alle Balis byer og landsbyer finnes det mange hosteller hvor unge reisende fra hele verden kan bo for rundt 30 kr per natt. Bali er en livlig øy og det er ikke vanskelig å finne gode og lange fester. Spesielt på øyas herberger (hostels) er det mange fester.

Bali har også mange flotte luksuriøse resorter og hoteller som er ideelle for blant annet familier som ønsker å oppleve det beste av Asia. Bali gir deg absolutt muligheten for den perfekte ferie.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Bali | Charterresor till Bali

Andre reisemål til Bali

Charterselskaper med charterreiser til Bali

  • Billige charterreiser med Ving