Panoramautsikt over by med moderne skyskrapere omkranset av grøntområder.

Flybilleter til Manila

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Manila

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
6. sep 4. okt
OSL
MNL
MNL
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 6 427,- Velg
4. nov 5. des
OSL
MNL
MNL
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 6 620,- Velg
3. jan 28. feb
OSL
MNL
MNL
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 6 740,- Velg
7. jan 28. feb
OSL
MNL
MNL
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 6 797,- Velg
8. jan 28. feb
OSL
MNL
MNL
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 6 797,- Velg
10. jan 28. feb
OSL
MNL
MNL
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 6 797,- Velg

Flyg till Manila – Hitta flyg till Manila – Billiga flyg Online – Travelmarket

Manila, hovedstaden på Filippinene, er landets største by med hele 12 millioner innbyggere i storregionen Metro-Manila og rundt 1,6 millioner i Manila City.

Denne travle og kosmopolitiske byen ble grunnlagt i 1571 av spanjolene, noe den bærer preg av.
Besøk den vakre San Agustin-kirken som står på UNESCOS verdensarvliste og Intramuros – den spanske bydelen fra kolonitiden med ringmur fra 1571.

I Manila finnes mange shoppingmuligheter, ta turen til forretningsområdet Makati, hvor du også finne hyggelige spisesteder eller til ”MOA” det 11. største kjøpesenteret i verden!

De kinesiske og japanske botaniske hager er og vel verdt et besøk.

Reiseguide til livlige Manila

Manila er den ville, pulserende, livlige og ekstravagante hovedstaden på Filippinene. Filippinene er beliggende i Øst-Asia, midt i Stillehavets turkise vann. Temperaturene er høye i Manila, hvor solen det meste av året skinner på byens skyskrapere, havnepromenade og utendørskafeer.

Manila er en ekte, asiatisk storby med alt hva det innebærer av natteliv, luksuriøse hoteller, kjøpesentre, alternative strøk, fantastiske restauranter og tårnhøye bygninger. Flybilletter hit har tidligere vært en dyr fornøyelse, men med de nye, billige flybillettene er det ingen grunner til ikke å besøke Manila.

Spis pulutan i Manila
I Manila finner man alle typer nabolag. Byen har verdens største og eldste Chinatown, hvor spesielt nattelivet trives i beste velgående. I det ungdommelige og livlige nabolaget Sampaloc finner man Manilas store universitet. Sampaloc er kjent for sine små gallerier, koselige kafeer og gode, trendy butikker.

Økonomisk er Manila utrolig velfungerende, men prisnivået har forblitt svært, svært lavt. Derfor kan alle typer reisende ha en flott ferie i Manila, hvor man ikke trenger å bekymre seg for budsjettet.

Matkulturen i Manila er fantastisk og spenner fra ekstravagante restauranter til enkle gatekjøkken, hvor den lokale befolkningen ofte finnes. Gatekjøkkenene serverer utelukkende tradisjonelle, lokale retter med tilhørende lokale drikkevarer.

I alle byens nabolag finner man koselige og tradisjonelle barer, hvor alle øl, vin og drinker ledsages av pulutan, som er Manilas lekre svar på spansk tapas. Pulutanbarene er dessuten et godt sted å bli kjent med byens vennlige befolkning.

Fra Manila er det gode muligheter for å ta turer ut i de omliggende naturlandskapene som man finner på Filippinene. Fra Manilas havnefront går det daglige turer til den lille, men historisk meget viktige øya Corregidor, som absolutt er verdt et besøk.

Filippinenes hovedstad, Manila, er landets største by med mer enn 12 millioner innbyggere i storregionen Metro-Manila og mer enn 1,7 millioner i Manila City.

Denne travle og kosmopolitiske byen ble grunnlagt av spanjolene i 1571, og det er fortsatt mange spor å finne etter de europeiske koloniherrer. Besøk den vakre San Agustin-kirken, som er på UNESCOs verdensarvliste, samt den spanske bydelen fra kolonitiden, Intramuros, med ringmuren fra 1571.

Det er mange shoppingmuligheter i Manila. Ta turen til forretningsområdet Makati, hvor du også finner koselige spisesteder, eller til «MOA», et av de største kjøpesenteret i verden!

De kinesiske og japanske botaniske hagene er også verdt et besøk når du er på reise i Manila.

De mest populære lufthavnene i Filippinene

Populære reisemål i Sørøst-Asia