Billige flybilletter til Filippinene

Billige flybilletter til Filippinene

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Filippinene

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.
Bedøm reisemålet (174 bedømmelser)
4.5

Filippinene – en oversett perle i Sørøst-Asia

Mange som reiser til Sørøst-Asia velger reisemål som Thailand, Malaysia, Vietnam, eller også Bali som ligger i den østlige delen av Indonesia. Men et svært bra alternativ er å kjøpe billige flybilletter til Filippinene, som er et fantastisk øyrike med utrolig mye å by på.

Fantastiske Bounty-strender

Filippinene er kjent for å ha noen av verdens mest fantastiske strender, og den kjente Boracay-stranden har absolutt fortjent sin flere gangers kåring som verdens beste strand. Når du første gang setter føttene i denne kritthvite, deilige sandstranden og ser opp på palmene, er du allerede i skyene. Og det blir bare bedre, når du tar dine første svømmetak i det varme, klare vannet, og oppdager alle de flotte og fargerike tropefiskene.

Sjokoladefjell og vakker natur

Det er ikke bare reklamene med svaiende palmer for Bounty-sjokoladen som får munnen til å løpe i vann. På Filippinerne finner du også de berømte sjokoladefjellene i Bohol. Åsene er et ikonisk og unikt syn. Store deler av året er åsene dekket av grønt gress, men under den tørre årstiden, blir gresset brunt – derav navnet sjokoladefjellene. Uansett årstid er fjellene verdt et besøk.

En reise til Filippinene bør også inkludere et besøk ved noen av øyrikets fantastiske risterrasser. Spesielt risterrassene ved Banaue er verdt et besøk. Og sist, men ikke minst, bør man oppleve den 8 kilometer lange og underjordiske elven i nasjonalparken Puerto Princesa, som i en verdensomspennende avstemning i 2011 ble kåret til et av verdens 7 naturlige underverk.

Dykking på Filippinene

Filippinene tilbyr noen av verdens beste dykkesteder. Ikke bare fordi øyenes mange korallrev byr på et rikt utvalg av fargerike fisker, men også fordi det er svært gode muligheter for vrakdykking. Med sine 7000 øyer og en 40 000 kilometer lang kystlinje, er det utallige dykkemuligheter.

Flybillett til Filippinene

Det finnes to gode måter for å finne billige flybilletter til Filippinene. Den ene er å søke etter flybilletter direkte til Filippinene her på Travelmarket. Alternativt kan man finne billigere flybilletter til Bangkok eller Kuala Lumpur, og deretter søke etter flybilletter til Filippinene med et lokalt selskap, og på den måten ha muligheten til å spare mye penger.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Filippinene: Bergen Flesland til Cebu 26. januar til 3. mars fra kr. 6 083,-

De mest populære lufthavnene i Filippinene

Populære reisemål i Sørøst-Asia

Finn reisen til Filippinene her

Finn inspirasjon til Filippinene her