Severdigheter Filippinene

- Velg sted -
» Filippinene
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 5 208,- - Fra 6 484,-
Prisene er pr. person

Severdigheter Filippinene

Byen Vigan (Filippinene)
I det nordlige Luzon ligger byen Vigan som en etterlevning fra de spanske conquistadorenes tid. Fantastiske kolonibygninger skaper en atmosfære, som om man befant seg i 1600-tallets Spania. Det finnes en del spennende museer i byen.
Den gjemte dal (Filippinene)
I Alaminos, på bunnene av et 90 meter dypt krater, ligger Hidden Valley. Her ligger en rekke kilder som er rik på mineraler. Det ligger vannhull med varierende temperaturer her i den ville regnskogen, og en vakker foss ligger i nærheten.
Luneta Park (Filippinene)
I den vakre grønne Luneta Park står en skulptur som er reist til ære for en filippinsk intellektuell fra attenhundretallet, som var en nasjonalhelt. Rulleskøytegåere, lekende barn og tai chi-utøvere utfører sine gjøremål mellom fontener og blomster i et av storbyens pustehull.
Malacanang Palasset. (Filippinene)
Her oppbevarte Imalda Marcos sin enorme skosamling, da hun og Ferdinand Marcos bodde her. Navnet kommer fra det filippinske "may lakan diyan", som betyr : her bor en adelsmann. I dag brukes palasset til en historisk og kulturell utstilling, som gir innblikk i familien Marcos` ekstraordinære livsstil.
Mindoro øya (Filippinene)
Det er fantastiske dykkermuligheter ved korallrevene utenfor Minoro Island. Øya er kjent for sin vakre natur, fantastiske hvite sandstrender og utrolig vennlige beboere. Strendene er kjent som de beste på hele Filippinene.
Nasjonal Museet (Filippinene)
På dette museet i Manila utstilles det kunst laget av det filippinske folket. Dessuten holdes det utstillinger om den filippinske kulturarv, og om den fantastiske naturen hvor blant annet noen av de over 9000 planteartene på øyene beskrives.
Samar øya (Filippinene)
Filippinenes tredje største øy ligger i den sydøstlige del av landet. Utover sine fantastiske strender kan øya tilby besøk i spennende grotter, opphold i Sohoton National Park eller ved de varme kildene. Blanca Aurora fossen, som betyr: Den hvite soloppgang, er et besøk verdt.
Banaue området (Luzon)
I Luzons avsideliggende nordlige omegn ligger Cordillera Mountains i et frodig, grønt område. For 2000 år siden hogget Ifugaos-folket ut terrasser til å dyrke ris på, og avsatsene tårner seg opp i over 1500 meters høyde. Hvis rismarkene ble plassert på en rekke etter hverandre, ville de nådd halvveis rundt jorda. Synet er helt fantastisk, og området figurerer på UNESCO´s verdensarvsliste.
Pinatubo vulkanen (Luzon)
Pinatubo vulkanen hadde utbrudd senest i 1991. Den amerikanske ambassaden i området ble dekket av aske, og det voldsomme naturfenomenet etterlot seg et fantastisk lavalandskap som det nå er mulig å utforske.
Byens gamle sentrum: Intramuros (Manila)
Før lå byens sentrum innenfor bymurene, og det er kjernen i det gamle Manila man kan se her i dag. Murene ble bygget av spaniolene i det tidligere 1500 -tall, og deler av den er enda inntakte. Innenfor murene ligger gamle kolonianske hus i spansk stil, parker, plasser og kirker.

Område og byguider

Område: 
• Luzon
• Mindanao
• Visayene
By: 
• Manila
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK