Severdigheter Honduras

» Honduras
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 9 327,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter Honduras

Guanajaøya (Bay Islands)
koralrev, sunkne skip og nasjonalpark. Guanaja er dekket av skog og cirka 90 prosent av øya er erklært nasjonalreservat. Øya er omringet av mange kilometer koralrev og ute i havet ligger det flere sunkne skip. Dette gjør at øya er et perfekt sted for dykkere.
Roatánøya (Bay Islands)
100 kilometer koralrev, hvite sandstrender med mer. Roatán er den største av de tre øyene og er omgitt av mer enn 100 kilometer koralrev. Øya er et paradis for dykkere, og særlig strendene på den vestlige siden av øya byr på et spektakulært syn med turkisblått hav, fargestrålende fisk, hvite sandstrender og kokospalmer.
Utilaøya (Bay Islands)
- Dykk, snorkl og nyt den vennlige stemningen. Utila er en liten, hyggelig og avslappet øy. Befolkningen er utrolig vennlig og imøtekommende. Landskapet er helt flatt med kun en liten bakke. Øya er et perfekt sted å slappe av og nyte den vennlige stemningen. Dessuten er Utila den billigste av de tre øyene.
Byen Comayagua (Comayagua)
Comayagua var hovedstad i Honduras fra 1537 til 1880. I sentrum av byen er det en utrolig flott katedral fra 1600-tallet. Katedralen er fylt med kunst og har en av verdens eldste klokker som ble bygget for mer enn 800 år siden. Byen er også hjemsted for det første universitet i hele Sentralamerika. Universitetet ble grunnlagt i 1632.
Acropolis tempelet (Honduras)
Acropolis er et stort tempel som også er en del av Copán ruinene. Det går en lang trapp opp til tempelet og på vei opp kan man se at steinene er ingravert med mange hieroglyffer. Copán Ruinas er et av de mest besøkte stedene i Honduras og det er fantastisk å gå mellom alle disse ruinene fra gamle tider.
Copán Ruinas (Honduras)
Denne hyggelige, tidløse landsbyen ligger få kilometer fra de berømte mayaruinene med samme navn. Ruinene er den største severdigheten i området og byr på fascinerende opplevelser og historiefortelling fra gammel tid da mayaindianerne bodde i området. En times kjørsel fra landsbyen finner man varme pools som absolutt er et besøk verd.
El Tigre øya (Honduras)
El Tigre er en liten vulkanøy som ligger i Fonsecagolfen. Livet på øya er rolig og behagelig og mange reisende kommer dit for å oppleve atmosfæren og slappe av. Det er et par gode strender på øya som ellers byr på fremragende mat fra havet. Øya kan nås med små båter eller en ferge.
Great Plaza (Honduras)
Great Plaza er en del av Copánruinene. Denne store plassen er hjemsted for mange gamle gravsteiner fra mayatiden. Det er hugget bilder og figurer inn i de fleste steinene og det er et imponerende og interessant sted å besøke.
Hogøyene (Honduras)
Hog Islands er en liten gruppe privateide øyer 17 kilometer fra kysten ved La Ceiba. Det er gode muligheter for å dykke og snorkle på øyene som mange steder er omkranset av koralrev. Man kan leie en båt for å seile ut dit, og hvis man spør eieren av øyene, får man ofte tillatelse til å campe på øya.
Mosquitia området (Honduras)
Mosquitia ligger i den nordøstlige delen av Honduras. Området er bebodd av Miskito-, Paya- og Sumoindianere, og det er stort sett ingen utviklingen i området. Mange kommer dit for den fantastiske naturen. I tillegg er det mange ville dyr i området og du vil sikkert møte apekatter og alligatorer.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Comayagua
• Trujillo

Finn reisen til Honduras her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK