Solnedgangen bak Eiffeltårnet i Paris viser en varm oransje himmel og byens silhuett.

Severdigheter Zambia

Kafue

Naturen

I Kafues nasjonalpark finnes man kun vill afrikansk natur. Safariturene er garantert en opplevelse for livet. I nasjonalparken ser man naturens mirakler rett foran øynene. Det skal oppleves!

Lusaka

Kunstgallerier

Lusaka har forbausende mange interessante kunstgallerier, mange med lokale kunstnere. Kunstinteresserte har gode muligheter for å fordype seg i afrikansk kunst her. Lusaka har også noen mindre museer. Disse kan ikke skryte av de helt store navnene, men har mye sjarm og særpreg.

Zambia

Lower Zambesi National Park

Lower Zambesi Nasjonalpark gjemmer på store naturopplevelser. Nasjonalparken er 4000 km2 og ligger på Zambesi elvens nordlige banker 140 kilometer øst for Lusaka. Her finnes et rikt dyreliv med alt fra sebraer til elefanter.

Maramba kultursenter

I Maramba Cultural Centre kan man oppleve fargerik, afrikansk stammedans. Senteret ligger bare noen få kilometer syd for Livingstone, og passer fint å besøke etter Victoria fossefallene. Billettene til danseforestillingene er ikke spesielt dyre.

Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet i Livingstone har spennende antropologiske og arkeologiske samlinger. Liker man alt som er skummelt og ikke er alt for lettskremt, skal man begi seg inn i avdelingen for afrikansk heksekunst. Den er uhyggelig!

Wildlives Game Farm

Ikke langt fra den vakre Lake Kariba ligger Wildlives Game Farm. Flere gamle ranch-familier er gått sammen om å lage underholdende ranch-show. Stedet har campingplass og hytter.

Zambesi elven

Zambesi elven renner gjennom det vestlige Zambia og konstituerer samtidig den vestlige delen av Zambias grense i sør. Elven renner gjennom vakker natur og storslåtte nasjonalparker. Det ligger mange romantiske hoteller langs med elven, og er man heldig støter man på krokodillefarmer.

Bestill severdighetene dine her